Goedkoop laminaat kopen in Zeist?

Ben je op zoek naar Goedkoop laminaat in Zeist en omgeving? Een vloer van A-Kwaliteit en met goede service? Kom dan eens een kijkje nemen bij Parket Paleis op Industrieweg 28N in Vianen.

Reis vanaf Zeist

Vanaf Zeist kan je gemakkelijk vanaf de A12 en A27 de Showroom binnen 35 minuten bereiken. De Showroom ligt vlak naast de A27 dus je rijdt er zo op af.

Waarom bij Parket Paleis Vianen

Goed gereedschap

Het op maat zagen of snijden van het laminaat zorgt vaak tot problemen bij mensen. Het is ook niet iets waar je meteen aan denkt als je laminaat gaat plaatsen. Goed gereedschap is daarom ook erg belangrijk bij het goed leggen van een laminaatvloer. Een plintensnijder is onmisbaar om strakke randen te snijden. Geen gedoe met zagen of gerafelde kanten die je op moet schuren. Een goede plintensnijder kost bij ons maar 40 euro. Wij kunnen het laminaat natuurlijk ook bij je in Veenendaal leggen.

Legservice Veenendaal

Bij het kopen van de vloer kan je aangeven of je gebruik wil maken van de leg- en inmeetservice van Parket Paleis. In overleg wordt er een datum met je gepland voor het inmeten van de nieuwe vloer. De uitvoerder komt vervolgens bij je langs om de exacte maten op te nemen en te kijken naar de staat van de ondervloer.

De ruimte waar onze vloerleggers gaan leggen, dient volledig leeg te zijn zodat onze vloerenleggers direct aan de slag kunnen. Het verschilt nogal of u een houten vloer laat leggen of een laminaat vloer. Wanneer de vloer erin ligt zal je samen met de hoofduitvoerder het werk na lopen zodat er nog aanpassingen gedaan kunnen worden waar nodig. Zodat het werk volledig naar wens verlopen is.

Plinten

Plinten zijn de onmisbare afwerking van je vloer. Wij raden aan om van te voren te bedenken wat voor plint je wilt. Voor elk laminaat soort hebben wij een aparte plakplint liggen, dus als je een plakplint wilt die past bij je laminaatvloer hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Verder hebben we natuurlijk ook egale witte, grijze of bruine plinten. Bekijk hier ons assortiment plinten.

Gefineerde MDF-plint

Ga je toch liever voor een exclusievere plint? Kies dan de bredere MDF-plint van bijvoorbeeld 6 of 7 cm hoog. Het unieke aan deze plint is dat de onderkant/ achterkant een afgewerkte uitsparing heeft. Je kan hier makkelijk snoertjes of kabels in wegwerken. Deze leveren wij uiteraard ook in Veenendaal.

Wit gegronde MDF-muurplinten

Een goede keuze is ook de witte MDF Gegronde muurplint. Het mooie aan deze plint is dat je hem opnieuw kan verven. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld je interieur van plan bent te gaan veranderen. Deze plint heeft een gefineerde toplaag maar een witte grondverf. Met deze plint heb je dus meer vrijheid dan alleen de witte kleur.

Uitstraling

De uitstraling van het laminaat speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke sfeer van uw interieur. Een donkere kleur zorgt voor een wat chiquere uitstraling. Een zwarte vloer kan bijvoorbeeld erg chique staan maar als je dit tegen een witte muur zet kan het erg koud ogen. Zorg er dus voor dat je iets van kleur toevoegt en een niet al te hoog contrast veroorzaakt.

Kies je voor een klassieke kleur zoals een roodachtige of bruine vloer? Hier is eindeloos mee te combineren. In zowel klassieke als moderne interieurs kan de vloer erg goed tot zijn recht komen. Pas wel op met erg felle kleuren zodat het niet te chaotisch overkomt.

Landelijk interieur

Wanneer je kiest voor een landelijk interieur reden wij je aan een vloer te nemen die een beetje een verouderde look heeft. Een bruine of beige laminaat is bij een landelijk interieur eigenlijk standaard. Met zo een kleur zit je eigenlijk altijd goed in dit interieur. Wij adviseren om een laminaat te kiezen met een houtstructuur erin. Het is mooi om de nerf te kunnen zien in combinatie met dit interieur.

Modern interieur

Heb je een kantoor of modern huis? Een interieur is pas helemaal af als er alle onderdelen bij elkaar passen en ook met een modern interieur is erg veel mogelijk. Een tip die wij geven bij een modern interieur is om juist niet te kiezen voor een houtstructuur. Een laminaat zonder nerf of houtstructuur oogt een stuk rustiger en zorgt ervoor dat de meubels

Benieuwd wat wij voor jou hebben liggen? Neem gerust contact met ons op. Toch een echte houten vloer? In onze Showroom hebben we zowel laminaat, pvc en parket vloeren liggen. Met de auto zijn wij vanaf Veenendaal via de A12 slechts 30 minuten van je verwijderd.