Resultaat 1–24 van de 38 resultaten wordt getoond

XL laminaat van Parket Paleis

Parket Paleis heeft als toonaangevende vloerenspecialist met meer dan 25 jaar ervaring de grootste collectie vloeren van de hoogste kwaliteit, die tegen een zeer voordelige prijs worden aangeboden. XL laminaat met een dikte van 8 mm, dat op een egale ondervloer wordt geklikt én geschikt is om te combineren met vloerverwarming. Een deel van de XL laminaatvloeren is uitsluitend verkrijgbaar met een Orangeline ondervloer en bijpassende plinten. Deze ondervloer met vochtfolie rolt en snijdt zeer eenvoudig.

Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
OUTLET
Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
-65%


Hoge kwaliteit extra large laminaat tegen een messcherpe prijs

Ons hoogwaardige XL laminaat wordt in eigen fabriek op ambachtelijke en ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd. Het extra large laminaat is geschikt voor intensief gebruik in elke ruimte in huis, van de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer tot de entree, gang, hal of werkkamer. Parket Paleis heeft het brede laminaat is vele verschillende houtkleuren, zoals eiken, noten, roodbruin, beige, olijfgeel, bruin, naturel, zinkgeel en gestreept bruin. Ze geven stuk voor stuk een luxe look.


XL laminaat direct meenemen uit de winkel of laten bezorgen

Wilt u zich een goed beeld vormen van ons aanbod XL laminaat? U krijgt een goede, eerste indruk met de producten op onze website. Om de verschillende laminaatvloeren met brede planken ook te zien en te voelen, kunt u natuurlijk onze showroom bezoeken. Parket Paleis heeft meer dan 450 vloeren op circa 6.000 vierkante meter winkel- en magazijnoppervlak in Vianen en Geleen. U kunt gratis voor de deur parkeren en op een datum en tijdstip dat u het beste schikt of gewoon zonder afspraak langskomen.

Parket Paleis heeft de meeste XL laminaatvloeren op voorraad, zodat u de vloerdelen direct uit onze fysieke winkel kunt meenemen. Rijd uw auto naar ons unieke drive-in magazijn en koers huiswaarts met uw nieuwe vloer. Als u de producten liever wilt laten bezorgen, biedt onze snelle bezorgservice uitkomst. Wij hebben meerdere eigen chauffeurs in dienst die dagelijks door heel Nederland vloeren aan huis afleveren.


Professionele legservice voor een perfecte laminaatvloer met brede planken

XL laminaat is vanwege de chique en stoere uitstraling zeer populair. U kunt ervoor kiezen om de nieuwe vloer zelf te leggen of gebruik te maken van onze professionele legservice. In dat laatste geval weet u zeker dat de XL laminaatvloer perfect wordt gelegd, óók bij de deuren, drempels, plinten en lastige hoekjes. Een van onze uitvoerders komt langs om de nieuwe vloer in te meten en de staat van de ondervloer te inspecteren. Vervolgens wordt het extra large laminaat door onze gecertificeerde, ervaren parketteurs via een kliksysteem gelegd.

De kosten van onze deskundige legservice zijn gerelateerd aan het type vloer, het aantal vierkante meters en de specificaties, zoals de soort ondervloer. Dient er bijvoorbeeld eerst vochtfolie te worden aangebracht, of alleen een ondervloer? Moet de ondervloer nog worden geëgaliseerd en moet er rekening worden gehouden met vloerverwarming? Onze vakspecialisten hebben op alle vragen een antwoord en adviseren u op maat over XL laminaat en bijpassende accessoires.


XL laminaat met lange garantie voor jarenlang woongenot

Parket Paleis zet zich in om u de mooiste XL laminaatvloer te leveren, waar u jarenlang van kunt genieten. Wij geven minimaal 15 tot 20 jaar garantie op onze hoogwaardige producten. In combinatie met onze vergaande serviceverlening levert dat ons vloerenbedrijf een hoge klantwaardering op. Het motiveert ons om elke dag weer maximale prestaties te leveren.

Voor een snelle prijsindicatie vult u het formulier voor het aanvragen van een offerte aan, dat bij elke vloer van XL laminaat is toegevoegd. Als u naar onze showroom komt, kunt u gebruikmaken van een calculator bij elke vloer om zelf eenvoudig de prijs te berekenen. Heeft u vragen of verzoeken? Stel deze aan onze deskundige klantenservice die u graag van dienst is.