VACATURES

Werken bij Parket Paleis in Vianen.

Top verkopers gezocht!

Wat zoeken wij?

Wij zoeken per direct nieuwe collega’s. In ons team is plaats voor actieve sales talenten, die het geweldig vinden om onze klanten te adviseren over de meest uiteenlopende kwaliteitsvloeren en te begeleiden bij de verkoop. Daarvoor zoeken wij iemand met veel drive en een energiek karakter die de aanwezige kansen in de winkel volop weet te benutten.

Heb je gevoel voor interieur, ben je resultaatgericht, gewend om een bonus te scoren en heb je zin om samen met ons hard te werken aan de verdere ontwikkeling van onze prachtige en grootste showroom van Europa. Neem dan contact op en stuur je CV inclusief motivatie naar vacature@parket-paleis.nl onder vermelding van vacature verkoper.

Over ons

Wij werken met een beperkt aantal leveranciers gericht op het midden en hogere segment. Speciaal samengestelde en met zorg geselecteerde collecties vloeren kenmerken onze unieke showroom. Onze klanten verlangen een gedegen kennis en advies. Na een inwerkperiode ben je zelfstandig en in staat de verantwoordelijk voor de winkel en het klantenbestand te dragen. We verlangen zelfstandigheid en het actief samen kunnen werken in. Wanneer bovenstaande je aanspreekt en je zoekt een nieuwe uitdaging met veel vrijheid en kansen: reageer dan snel! Mocht je meer informatie en gevoel bij ons willen krijgen aarzel dan ook niet om contact op te nemen.

Wij bieden een mooi salaris, een afwisselende baan én kansen om door te groeien binnen onze organisatie.

Solliciteer direct!

    Vestiging Vianen (Utrecht)Vestiging Geleen (Limburg)