Toont alle 18 resultaten

Watervast laminaat

Wilt u laminaat in uw badkamer, keuken of toilet of andere ruimte waar vocht op de vloer kan terechtkomen? Parket Paleis heeft innovatief watervast laminaat, dat niet alleen sterk, slijtvast en stijlvol is maar ook voor 100% bestand is tegen vocht. Het waterbestendige laminaat is ideaal voor natte ruimtes of voor plekken waar wel eens wat wordt gemorst door kinderen of wordt bevuild door huisdieren. Met ruim 6.000 m2 winkel- en magazijnoppervlak vindt u bij Parket Paleis altijd watervast kliklaminaat in de gewenste vorm (V-groef of vlak), afmetingen en kleur. Voor elke laminaatvloer zijn er bijpassende plinten. U kunt natuurlijk ook gebruikmaken van onze legservice.

Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%

Waterbestendige coating beschermt tegen binnendringend vocht

Laminaatvloeren zijn al vele jaren ontzettend populair. Met watervast laminaat – ook wel aqua laminaat genoemd – hoeft u niet bang te zijn voor schade als er vocht op uw vloer terechtkomt. Deze vloeren kunnen tegen een stootje. De waterbestendige coating beschermt als toplaag de gehele vloer (de zijkanten en de groeven incluis) tegen binnendringend vocht. Het is geen probleem meer als er een bloemenvaas omvalt, de natte hond op de vloer gaat liggen of de vloer wat vochtig is na het douchen.

Parket Paleis levert het watervaste laminaat in combinatie met een Orangeline ondervloer en bijpassende plakplinten. Afhankelijk van de gekozen waterbestendige laminaatvloer, krijgt u minimaal 15 tot 20 jaar garantie. De vloerspecialisten van Parket Paleis adviseren u graag over welke vloeren bij uitstek geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming.

 

Watervast laminaat van kwaliteitsklasse 32

Het 8 mm dikke, watervast laminaat van Parket Paleis heeft het kenmerk klasse 32. Dit houdt in dat de producten qua kwaliteit, slijtvastheid, levensduur en waterbestendigheid van hoog niveau zijn. U krijgt op onze website een goede indicatie van onze producten. En u kunt gelijk een vrijblijvende, gratis offerte aanvragen voor het door u gewenste waterbestendige laminaat. Wilt u langskomen in onze grote showroom in Vianen of Geleen? Bekijk onze contactinformatie.