Met deze Vragen en Antwoorden hopen wij u het nog makkelijker en duidelijker te maken. Parket Paleis hecht waarde aan service en kwaliteit, we zijn niet voor niks al 30 jaar de grootste.

Restpartijen

Parket Paleis heeft regelmatig restpartijen te koop vanaf € 0,44 m2. Dit zijn partijen die over zijn en niet meer te bestellen bij de leverancier. Parket Paleis heeft oog voor duurzaamheid en het milieu en daarvoor kiezen wij ervoor deze goedkoop te verkopen. Ideaal voor een klein kamertje of de zolder. Deze partijen zijn nooit groter dan 20 m2 en zijn elke dag anders. Wij kunnen dus geen enkele informatie verschaffen over deze vloeren. Ook omdat ze zo goedkoop zijn kunnen onze medewerkers er ook verder geen tijd aan besteden. Voor deze partijen geldt op=op dus u bent van harte welkom in onze winkel.
 

Voorraden

Of wij al onze vloeren op voorraad hebben? De meeste van onze ruim 400 vloeren hebben wij in ons enorme magazijn liggen van bijna 5000 m2. Omdat de omloopsnelheid dusdanig hoog is kan het zijn dat er een vloer is uitverkocht. Geen paniek want deze kunnen we in de meeste gevallen gewoon voor u bestellen.  Juist door die hoge omloopsnelheid is het voor ons niet te doen om de voorraden exact bij te houden. U begrijpt dat wij dus mailtjes over dit onderwerp niet altijd kunnen beantwoorden. Wat er nu nog ligt kan immers over 30 minuten weer verkocht zijn. U bent van harte welkom in onze winkel en mocht er een vloer uitverkocht zijn dan kunnen wij u in 99,9% van de gevallen een vergelijkbaar alternatief bieden voor hetzelfde geld.
 

Offertes

Regelmatig krijgen wij van Parket Paleis aanvragen om offertes te maken. Uiteraard zijn wij blij dat u voor Parket Paleis heeft gekozen maar helaas is een offerte maken die per mail binnenkomt niet altijd mogelijk. Om het u makkelijk te maken hebben wij bij elke vloer op onze website een calculator geplaatst. Op deze manier kunt u makkelijk berekenen wat een vloer, ondervloer en plinten u gaat kosten. Indien u een offerte op maat wilt dan nodigen wij u uit in onze winkel. Wij nemen graag de tijd voor u om een passende prijs af te geven en te bespreken wat uw wensen zijn. Omdat wij graag duidelijk willen hebben wat u zoekt is het dus niet mogelijk om offertes per mail of telefonisch aan te vragen, zo voorkomen we fouten.

Bezorgen

Niet iedereen heeft de beschikking over een eigen auto of de mogelijkheid een busje te huren om zijn/ haar vloer gelijk mee te nemen. In dat geval kunt u kiezen voor de Parket Paleis bezorgservice. U kunt bij onze medewerkers aangeven wanneer u de vloer geleverd wilt hebben en wij regelen de rest. De kosten voor bezorgen zijn grofweg € 60 per palletplaats. Op een pallet past ongeveer 80 /100 m2 vloer of ondervloer. Dus heeft u totaal 150 m2 nodig zullen dit twee pallets zijn en dus € 120 bezorgkosten. 
 

Legservice

Als u uw vloer niet zelf wilt leggen dan kunt u een beroep doen op onze eigen Parket Paleis leggers. Onze medewerkers in de winkel maken graag een prijs voor u. Let wel dat wij het erg druk hebben met leggen en daarom alleen vloeren leggen die bij ons gekocht zijn. Een indicatie van de kosten vind u hier. Wilt u een volledige opgaaf doe dat dan gelijk bij aankoop van uw Parket Paleis vloer. In de winkel weten ze welke gegevens ze nodig hebben. Per mail ontvangen wij vaak onvolledige informatie wat ons onnodig veel tijd kost die wij liever aan u persoonlijk besteden. Helaas kunnen wij prijsopgave over leggen die per mail bij ons binnenkomen dus niet meer beantwoorden.
 

Vragen en Antwoorden

 
We hopen op deze manier meer vragen en antwoorden te hebben gegeven op de meest gestelde vragen. Het kan natuurlijk zijn dat uw vraag hierboven niet vermeld staat. In dat geval kunt u een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 0347 346357. Let wel dat het erg druk kan zijn in de winkel en de telefoon dus niet altijd beantwoord kan worden. Indien u een mail stuurt dan proberen wij deze binnen 48 uur te beantwoorden. 
Check de Vragen en Antwoorden op de meest gestelde vragen hier.