Visiogrande collectie

Visiogrande is een collectie tegellaminaat van de fabrikant Classen. Deze vloeren hebben een stenen structuur waardoor het bijna niet van echte tegels te onderscheiden is. Alle tegels zijn 282 bij 605 mm groot. De tegels zijn perfect voor woonkamers, gangen of zelfs voor in de schuur. Samengevat: De laminaattegel die niets te wensen overlaat.

Gecertificeerd Visiogrande

Visiogrande vloeren worden geproduceerd door Classen. Classen werkt uitsluitend met grondstoffen die gecertificeerd zijn en niet met materiaal uit tropische bossen. De fabrieken werken alleen met hout uit bosgebieden die hiervoor bedoeld zijn en hechten waarden aan duurzame bosbouw. Het productieproces is met het Blue Angel label bekroond en is emissiearm.

Puro collectie

Dit is de rustige lijn, over natuurlijke schoonheid. De decors van de Puro-collectie van Visiogrande hebben een eigentijdse, eenvoudige en rustige uitstraling. De eenvoudige uitstraling zorgt ervoor dat je interieur in het geheel meer tot zijn recht komt. Deze vloeren zijn geïnspireerd door de elegantie van Italiaanse tegelvloeren.

Autentico collectie

De authentieke variëteit is zich van de andere collecties onderscheid van de andere Visiogrande vloeren. Van beton tot leisteen, en van dekvloer tot zandsteen en graniet. Ruim 20 soorten steendecors met elk verschillende kleuren en uitstralingen. Met een vloer van Autentico zal je vloer zeker opvallen.

Ornamento collectie

Vele kleuren en lijnen zijn te vinden in de Ornamento-collectie. Een succesvol spel van abstracte patronen en terugkerende motieven gecombineerd met verschillende kleuren. Kies voor anders, kies voor kunst, kies voor Ornamento. Met tegelvloeren van de Ornamento collectie ben je er zeker van dat je vloer opvalt.

Naturale collectie

Tegenoverstaand van de Ornamento collectie hebben we hier de Naturale collectie. Egale, natuurlijke vloeren is wat je in de Naturale collectie kan verwachten. Het tegellaminaat ziet eruit alsof het zo uit de berg is gehaald. Met tegelvloeren van de Naturale collectie van Visiogrande ben je er zeker van dat je de natuur in huis haalt.

Visiogrande Tegel Classen

We hebben de hele collectie van Visiogrande liggen, bekijk hier ons tegellaminaat. Mochten er nog vragen zijn, je kan ons tijdens onze openingstijden altijd bellen of chatten. Zijn we niet open momenteel? Wij zijn per mail altijd bereikbaar. Onze Showroom van ruim 6000 vierkante meter is ook 5 dagen per week geopend. Je kan er parketvloeren, pvc-vloeren en laminaatvloeren in overvloed bekijken.

Bekijk hier ons assortiment
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
COMBI
DEAL
Aanbieding!
-55%
Aanbieding!
-55%
Aanbieding!
-45%
Aanbieding!
-55%
Aanbieding!
-45%
Aanbieding!
-45%
Aanbieding!
COMBI
DEAL
Aanbieding!
COMBI
DEAL