Toont alle 18 resultaten

Visgraat parket

Met visgraat parket kiest u voor een vloer met een natuurlijke uitstraling, die warmte en sfeer in huis of kantoor brengt. Parket Paleis heeft als toonaangevende vloerenspecialist van Nederland de grootste collectie parketvloeren met visgraatmotief op voorraad, tegen de scherpste prijs. Daarbij heeft u de keuze uit vele houtsoorten, kleuren en plankformaten. U vindt altijd een visgraat parketvloer naar uw smaak, die perfect bij uw woonstijl past. Bekijk ons brede en veelzijdige assortiment, dat karakter en klasse aan uw interieur toevoegt.

Aanbieding!
-45%
Aanbieding!
-45%
Aanbieding!
-45%
Aanbieding!
-40%
Aanbieding!
-45%
Aanbieding!
-45%
Aanbieding!
-55%
Aanbieding!
-25%
Aanbieding!
-25%
Aanbieding!
SALE!
Aanbieding!
SALE!
Aanbieding!
SALE!
Aanbieding!
-45%

Tijdloze en stijlvolle houten vloer met authentieke uitstraling

Parket is een verzamelnaam van verschillende soorten hardhouten vloeren. Bij visgraat parket worden de houten delen in een schuin lopend patroon gelegd, haaks op elkaar. Hierdoor ontstaat er een trapsgewijs vloerpatroon, dat doet denken aan een visgraat. Dit traditionele en tijdloze vloertype met authentieke uitstraling werd vroeger veel gezien in kastelen, herenhuizen en villa’s. Als teken van rijkdom. Vandaag de dag is een visgraat parketvloer een stijlvolle meerwaarde in elk interieur, van klassiek, nostalgisch of romantisch tot landelijk, trendy of modern.

Parket Paleis heeft ruim 450 vloeren op ongeveer 6.000 m2 winkel- en magazijnoppervlak in Vianen en Geleen. U bent van harte welkom in onze showroom om alle parketvloeren met visgraatpatroon te zien, te voelen en te ruiken. Binnenlopen kan zonder afspraak, of u kiest voor vooraf een afspraak maken op een datum en tijdstip dat u het beste schikt. U kunt uw favoriete visgraat parketvloer zo meenemen uit onze fysieke winkels. Rijd met de auto naar ons unieke drive-in magazijn en laad uw vloerdelen in. Of maak gebruik van onze bezorgservice.


Hoogwaardig visgraat parket tegen de laagste prijs

Parket Paleis levert al ruim 25 jaar de hoogste kwaliteit vloeren tegen de laagste prijs. Wij geven minimaal 15 tot 20 jaar garantie op onze vloeren, die een verrijking zijn in uw woning, appartement, winkel, kantoor, hotel, horecagelegenheid, showroom of andere ruimte. U hoeft nooit lang op uw visgraat parket te wachten, want Parket Paleis heeft een eigen ambachtelijke parketfabriek. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van externe partijen én zijn wij in staat om de beste kwaliteit en service te bieden.

Parket Paleis maakt bij de productie van de visgraat parketvloeren gebruik van gecertificeerd, duurzaam hout. De vloerdelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en sorteringen. De visgraatvloer heeft een dikte van 14 mm of 15 mm en is afgewerkt met een eiken toplaag van 3 mm of 4 mm. Wij hebben voortdurend verschillende producten in de sale, om nóg voordeliger een vloer van visgraat parket te kunnen scoren. Ga naar onze aanbiedingen en sla uw slag. Op is op.


Geniet van de vele voordelen van een visgraat parketvloer

Visgraat parket heeft een bijzondere look. Het natuurproduct leeft en wordt gedurende de tijd alleen maar mooier. De mogelijkheden zijn eindeloos om de ruimte karakter te geven. Een parketvloer met visgraatmotief mag zich vanwege de vele voordelen in een grote populariteit verheugen.

  • Tijdloze, stijlvolle, exclusieve en natuurlijke uitstraling.
  • Duurzaam natuurproduct met harde toplaag, waar u jarenlang plezier aan beleeft.
  • Verkrijgbaar in vele houtsoorten, kleuren en plankformaten.
  • Past bij elke woonstijl, van klassiek, nostalgisch of romantisch tot landelijk, trendy of modern.
  • Heerlijk om op te lopen, slijtvast en onderhoudsvriendelijk.
  • Vanwege het isolerend vermogen goed te combineren met vloerverwarming.

Professionele legservice met prachtige afwerking

Het leggen van visgraat parket is specialistenwerk, dat bij de gecertificeerde, ervaren vloerenleggers van Parket Paleis in goede handen is. Wij bieden een legservice aan, waarbij uw vloer vakkundig wordt ingemeten en gelegd. Onze specialisten verzorgen een prachtige afwerking, óók bij de drempels, deuren, plinten en de lastige hoekjes. Wij kunnen een parketvloer met visgraatpatroon zwevend leggen of verlijmen op een egale ondergrond. Dit is afhankelijk van het soort ondergrond. Parket Paleis kan u hierover op maat adviseren.

De kosten van onze professionele legservice zijn afhankelijk van het vloertype, het aantal vierkante meters en de specificaties. Zo verzorgen wij ook ondervloeren voor alle woonsituaties. En u kunt bij ons terecht voor plinten in diverse kleuren.