Goedkoop laminaat kopen in Utrecht?

Ben je op zoek naar Goedkoop laminaat in Utrecht en omgeving? Een vloer van A-Kwaliteit en met goede service? Kom dan eens een kijkje nemen bij Parket Paleis op Industrieweg 28N in Vianen.

Reis vanaf Utrecht

Vanaf Utrecht ben je over de A2 binnen een kwartier bij ons in de showroom. We zijn gelegen naast de A2 zodat je gemakkelijk de weg naar de Showroom vind. Per openbaar vervoer zijn wij ook prima bereikbaar.

Waarom bij Parket Paleis Vianen

Goed gereedschap

Het op maat zagen of snijden van het laminaat zorgt vaak tot problemen bij mensen. Het is ook niet iets waar je meteen aan denkt als je laminaat gaat plaatsen. Goed gereedschap is daarom ook erg belangrijk bij het goed leggen van een laminaatvloer. Een plintensnijder is onmisbaar om strakke randen te snijden. Geen gedoe met zagen of gerafelde kanten die je op moet schuren. Een goede plintensnijder kost bij ons maar 40 euro. Wij kunnen het laminaat natuurlijk ook bij je in Utrecht leggen.

Plinten

Plinten worden nog wel eens vergeten bij het zoeken naar de beste deals. Wij raden aan om van te voren te bedenken wat voor plint je wilt. Voor elk laminaat soort hebben wij een aparte plakplint liggen, dus als je een plakplint wilt die past bij je laminaatvloer hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Deze plinten nemen zelfs het structuur van het laminaat over, zodat het bijna doorloopt tot de muur. Verder hebben we natuurlijk ook egale witte, grijze of bruine plinten plak- en muurplinten. Zie hier ons assortiment plinten.

Uitstraling  

De uitstraling van het laminaat speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke sfeer van uw interieur. Een donkere kleur zorgt bijvoorbeeld voor een chique, warme uitstraling. Een zwarte vloer kan erg chique staan, maar als je dit tegen een spierwitte muur zet, is de kans groot dat dit koud gaat ogen. Onze tip is om altijd iets van kleur in je interieur te hebben Dit kan makkelijk met een paar kussens of schilderijen. Hiermee doorbreek je het zwart-wit contrast.

We hebben natuurlijk ook klassiekere kleuren zoals bruin, beige en grijs. Hier kan je uiteraard ook eindeloos mee combineren. Kijk vooral even op onze inspiratie galerij zodat je vast wat voorbeeldjes kan zien. In onze Showroom hebben we alle vloeren die we hebben op showplanken tentoongesteld zodat je een groter oppervlak ervan ziet. Je kan deze showplanken meenemen zodat je ze in verschillende soorten licht ziet.

Een keuze maken

Maar hoe bepaal jij de juiste vloer voor jouw woonwensen? Heb je huisdieren, kinderen die rondrennen, een allergie. De meeste mensen hebben nog geen idee maar kiezen de meest verkochte vloer, ofwel laminaat. Maar weet jij welke slijtlaag je nodig hebt welke kleur je wilt, hoeveel m2 en wat voor plinten je nodig hebt? Veel vragen waar je bij de meeste bedrijven geen antwoord op krijgt omdat er geen specialisten rondlopen die de tijd voor je nemen. Een verkoopmedewerker die jou alles kan vertellen over de juiste ondervloer, plinten en materialen voor het leggen is dan erg belangrijk. En dat kunnen wij jou bieden.

We zullen er bij je aankoop er alles aan doen om het je zo duidelijk en makkelijk mogelijk te maken. Wij kunnen berekeningen voor je maken zodat je zelf niet uit hoeft te rekenen hoeveel je nodig hebt. Dit doen we in jou bijzijn zodat je precies kan zien hoe de berekeningen gemaakt worden en je zelf ook wat bij kan dragen. Neem dus gerust een plattegrond van je huis mee zodat we onze berekeningen zo accuraat mogelijk kunnen maken.

Het is ook mogelijk om op onze website uit te rekenen hoeveel je ongeveer kwijt bent. Via onze calculator kan je eenvoudig het aantal vierkante meters dat je nodig hebt vermenigvuldigen met de prijs van de vloer. Om het je makkelijk te maken hebben we op onze website ook alle prijzen vermeldt per m² en inclusief btw.

Utrecht koopt laminaat

Benieuwd wat wij voor jou hebben liggen? Neem gerust contact met ons op. Toch een echte houten vloer? In onze Showroom hebben we zowel laminaat, pvc en parket vloeren liggen. Met de auto zijn wij vanaf Utrecht slechts een kwartier van je verwijderd.