Toont alle 17 resultaten

Tegel laminaat

Een vloer van tegel laminaat is niet meer weg te denken uit het wooninterieur. Een laminaatvloer met tegelpatroon heeft de uitstraling van een echte tegelvloer, maar de vele voordelen van sterk, slijtvast, stijlvol en onderhoudsvriendelijk laminaat. Geen massieve, zware tegels maar kunststof tegels met betonlook, keramische look of industriële look. Parket Paleis vervult als vloerenspecialist uw woonwensen met een tegellaminaatvloer van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Wij hebben de grootste collectie op voorraad, zodat u direct van uw nieuwe tegelvloer kunt genieten.

Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
COMBI
DEAL
Aanbieding!
-55%
Aanbieding!
-55%
Aanbieding!
-45%
Aanbieding!
-55%
Aanbieding!
-45%
Aanbieding!
-45%
Aanbieding!
COMBI
DEAL
Aanbieding!
COMBI
DEAL
Aanbieding!
-33%

Tegellaminaatvloer in eigen fabriek op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd

Het tegel laminaat van Parket Paleis wordt in eigen fabriek geproduceerd. Dit gebeurt op ecologisch verantwoorde wijze. De vloeren zijn geschikt voor elke ruimte en woonstijl. Van de woonkamer, keuken of slaapkamer tot de badkamer, entree, gang of hal. De verschillende afmetingen, dessins en kleuren passen perfect bij een klassieke, landelijke, romantische, industriële of moderne woonstijl. U krijgt minimaal 15 tot 20 jaar garantie op onze tegellaminaatvloeren, die gelegd worden in woningen, appartementen, kantoren, winkels, showrooms, horecagelegenheden, hotels en openbare gebouwen en instellingen.


Profiteer van de vele pluspunten van tegel laminaat

Een vloer van tegel laminaat brengt de natuur in uw woning of bedrijfspand. De tegels lijken als twee druppels water op natuursteen, zoals marmer, leisteen of graniet. De elegante en stoere uitstraling wordt geaccentueerd door de vorm en het formaat van de laminaattegels. Parket Paleis heeft ze als vlak model of met 4V-groef, waarbij het voegeneffect mooi wordt benadrukt. De V-groef geeft de ruimte een natuurlijke en chique uitstraling. Met een tegellaminaatvloer profiteert u van vele voordelen.

  • Uitstraling van natuursteen, zoals marmer, graniet of leisteen.
  • Geschikt voor elke ruime in uw woning of bedrijfspand en passend bij elke woonstijl.
  • Verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren, vlak of met 4V-groef.
  • Veel gemakkelijker te leggen dan zware, massieve stenen tegels.
  • Laminaattegels kunnen vanwege het lichte gewicht ook op een houten ondervloer worden gelegd.
  • Geschikt voor intensief gebruik.
  • Sterk, slijtvast, stijlvol, stabiel en onderhoudsvriendelijk.
  • In combinatie met de juiste ondervloer goede geluiddempende eigenschappen.
  • Goed bestand tegen vet, vuil, vocht en verkleuring als gevolg van uv-straling.
  • Tegel laminaat trekt niet krom en is perfect te combineren met vloerverwarming.

Laminaatvloer met tegelpatroon met bijpassende ondervloer en plinten

Parket Paleis heeft tegel laminaat van hoge kwaliteit met een dikte van 8 mm, als kliklaminaat. Voor elke laminaatvloer zijn bijpassende plinten verkrijgbaar. Plakplinten en muurplinten in diverse kleuren. Diverse tegellaminaatvloeren zijn uitsluitend in combinatie met een Orangeline ondervloer te bestellen. Deze ondervloer met vochtfolie is zowel geschikt voor laminaat, parket als pvc en is eenvoudig te rollen en te snijden. Wij hebben speciale combideals voor een compleet pakket.

Elk product tegel laminaat op onze website gaat gepaard met een formulier voor het aanvragen van een offerte. Vermeld daarbij de naam van de vloer, het aantal vierkante meters, de gewenste ondervloer en het aantal meters aan plinten. U kunt tevens aangeven of u gebruik wilt maken van onze professionele legservice, waarbij uw vloer vakkundig wordt ingemeten en gelegd. Ook bij de drempels, deuren, plinten en lastige hoekjes.


Tegel laminaat is vrijwel niet van een echte stenen vloer te onderscheiden

Een tegellaminaatvloer is vrijwel niet van een echte stenen vloer te onderscheiden. En is bovendien hygiënisch, omdat stof, vocht, vuil en vet niet in de naden kan trekken. De vloer is eenvoudig schoon te maken met vegen met een zachte bezem, stofzuigen en dweilen met lauwwarm water. Het tegellaminaat voelt comfortabel aan en is minder koud en hard dan echt steen. Als u iets op deze vloer laat vallen, zal het minder snel breken.

U kunt ervoor kiezen om een afspraak te maken in onze showroom of om gewoon binnen te lopen bij een van onze vestigingen in Vianen of Geleen. Wij hebben in totaal ongeveer 6.000 vierkante meter winkel- en magazijnoppervlak. Bij elke vloer staat een calculator, waar u zelf eenvoudig de prijs mee kunt berekenen. Voor grotere oppervlakten (meer dan 100 m2) verzorgen wij graag een maatofferte. U kunt uw vloerdelen en bijpassende accessoires direct ophalen in ons unieke drive-in magazijn. Of gebruikmaken van onze bezorgservice door heel Nederland.

Wilt u meer informatie of advies over de keuze voor tegel laminaat? Onze deskundige klantenservice staat voor u klaar en helpt u graag.