Goedkoop laminaat kopen in Soest?

Ben je op zoek naar Goedkoop laminaat in de omgeving van Soest? Een vloer van A-kwaliteit en met goede service? Kom dan eens een kijkje nemen bij Parket Paleis op Industrieweg 28N in Vianen.

Vanaf Soest ben je met de auto binnen een half uur bij ons in de showroom.

Waarom bij Parket Paleis Vianen

Goed gereedschap

Het op maat zagen of snijden van het laminaat zorgt vaak tot ergernissen bij mensen. Goed gereedschap is daarom ook erg belangrijk bij het goed leggen van een laminaatvloer. Een plintensnijder is onmisbaar om strakke randen te snijden. Geen gedoe met zagen of gerafelde kanten die je op moet schuren. Een goede plintensnijder kost bij ons maar 40 euro. Wij leveren en leggen ook in Amersfoort.

Plinten

Plinten zijn de onmisbare afwerking van je vloer. Wij raden aan om van te voren te bedenken wat voor plint je wilt. Voor elk laminaatsoort hebben wij een aparte plakplint liggen, dus als je een plakplint wilt die past bij je laminaatvloer hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Bekijk hier ons assortiment plinten.

Uitstraling  

De uitstraling van het laminaat speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke sfeer van uw interieur. Een donkere kleur zorgt voor een chique, warmere uitstraling. Een zwarte vloer kan erg chique staan, maar als je dit tegen een spierwitte muur zet, is de kans groot dat dit koud gaat ogen. Onze tip is om altijd iets van kleur in je interieur toe te voegen. Dit kan makkelijk met een paar kussens of felgekleurde schilderijen. Hiermee doorbreekt je het zwart-wit contrast.

Kies je toch voor een klassiekere kleur als een bruine of roodachtige vloer? Hier is ook veel mee te combineren. Zowel klassieke als moderne meubelen kunnen zo goed tot hun recht komen. Pas wel op met felle kleuren zodat het niet te chaotisch overkomt. Bekijk onze inspiratie galerij of bezoek onze Showroom om inspiratie op te doen.

Een landelijk interieur  

Wanneer je kiest voor een landelijk interieur raden wij je een vloer aan die een beetje een oude look heeft. Bij een landelijk interieur is een moderne, splinternieuwe vloer meestal niet mooi. 

Een modern interieur 

Heeft u een modern huis of kantoor? Een interieur is pas helemaal af als alleen onderdelen bij elkaar passen. Een strakke witte vloer zal een belangrijke rol spelen in een interieur. Ook een donkere vloer kan prachtig staan in een modern interieur, dit hangt helemaal af van de de rest van het interieur.

Een barok interieur  

Wanneer je houdt van een barok interieur zal een donkere vloer prachtig staan. We hebben vloeren met een patroon die er een beetje beschadigd uitziet. Het lijkt zo alsof er krassen op zitten en zorgt ervoor dat de vloer een gebruikte look krijgt. 

Een industrieel interieur 

Industrieel interieur is de laatste jaren erg populair geworden. De mix met metaal en hout kan er met de juiste inrichting prachtig uitzien. Een laminaat met betonlook kan er dan opeens heel mooi bijliggen. Kijk vooral even of deze stijl iets voor je is.

Soest koopt laminaat

Benieuwd wat wij voor jou hebben liggen? Neem gerust contact met ons op. Toch een echte houten vloer? In onze Showroom hebben we zowel laminaat, pvc en parket vloeren liggen. Met de auto zijn wij vanaf Soest een half uur van je verwijderd.