Goedkoop laminaat kopen in Rotterdam?

Ben je op zoek naar Goedkoop laminaat in Rotterdam en omgeving? Een vloer van A-Kwaliteit en met goede service? Kom dan eens een kijkje nemen bij Parket Paleis op Industrieweg 28N in Vianen.

Vanaf Rotterdam ben je via de A12 en A20 binnen drie kwartier bij ons in de showroom.

Waarom bij Parket Paleis Vianen

Goed gereedschap

Het op maat zagen of snijden van het laminaat zorgt vaak tot ergernissen bij mensen. Het is meetwerk en vergt veel precisie.  Goed gereedschap is daarom ook erg belangrijk bij het goed leggen van een laminaatvloer. Een plintensnijder is onmisbaar om strakke randen te snijden. Geen gedoe met zagen of gerafelde kanten die je op moet schuren. Een goede plintensnijder kost bij ons maar 40 euro. Je kan het laminaat ook door ons laten leggen, ook in Rotterdam. Hier lees je meer over onze legservice.

Plinten

Plinten zijn de onmisbare afwerking van je vloer. Voor elk laminaat soort hebben wij een aparte plakplint liggen, dus als je een plakplint wilt die past bij je laminaatvloer hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Verder hebben we natuurlijk ook egale witte, grijze of bruine plinten. Wij raden daarom ook aan om van te voren je plint vast te kiezen. Bekijk hier ons assortiment plinten.

Uitstraling  

De uitstraling van het laminaat speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke sfeer van uw interieur. Een donkere kleur zorgt bijvoorbeeld voor een chique, warme uitstraling. Een zwarte vloer kan erg chique staan, maar als je dit tegen een spierwitte muur zet, is de kans groot dat dit koud gaat ogen. Onze tip is om altijd iets van kleur in je interieur te hebben Dit kan makkelijk met een paar kussens, schilderijen of meubels. Hiermee doorbreek je het zwart-wit contrast.

Kies je toch voor een klassiekere kleur als een bruine of roodachtige vloer? Hier is ook veel mee te combineren. Zowel klassieke als moderne meubelen kunnen zo goed tot hun recht komen. Pas wel op met felle kleuren zodat het niet te druk overkomt. Bekijk onze inspiratie galerij of bezoek onze Showroom om onze vloeren in het echt te zien.

Een keuze maken

Maar hoe bepaal jij de juiste vloer voor jouw woonwensen? Heb je huisdieren, kinderen, of een bepaalde allergie? De meeste mensen hebben nog geen idee maar kiezen de meest verkochte vloer, ofwel laminaat. Maar weet jij welke slijtlaag je nodig hebt, welke kleur je wilt, hoeveel m2 en wat voor plinten je nodig hebt? Veel vragen waar je bij de meeste bedrijven geen antwoord op krijgt omdat er geen specialisten rondlopen. Een verkoopmedewerker die jou alles kan vertellen over de juiste ondervloer, plinten en materialen voor het leggen is dan erg belangrijk. En dat kunnen wij je bieden.

Wat je niet wilt als je je laminaatvloer gaat kopen is met nog meer vragen blijven zitten dan je al had. Wij snappen dat en zullen het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Wij kunnen berekeningen voor je maken zodat je zelf niet uit hoeft te rekenen hoeveel je nodig hebt. Dit doen we in jou bijzijn zodat je precies kan zien hoe de berekeningen gemaakt worden en je zelf ook wat bij kan dragen. Een plattegrond is voor ons dan ook handig zodat we zo accuraat mogelijk

Het is ook mogelijk om op onze website uit te rekenen hoeveel je ongeveer kwijt bent. Via onze calculator kan je eenvoudig het aantal vierkante meters dat je nodig hebt vermenigvuldigen met de prijs van de vloer. Om het je extra makkelijk te maken hebben we op onze website ook alle prijzen vermeldt per m² en inclusief btw.

Rotterdam koopt laminaat

Benieuwd wat wij voor jou hebben liggen? Neem gerust contact met ons op. Toch een echte houten vloer? In onze Showroom hebben we zowel laminaat, pvc en parket vloeren liggen. Met de auto zijn wij vanaf Rotterdam drie kwartier van je verwijderd.