Quickstep laminaat

Het laminaat van het merk Quickstep staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit. Deze hoogwaardige kwaliteit heeft het laminaat onder andere te danken aan de beschermende toplaag die de vloer beschermt tegen krassen en andere beschadigingen  en een sterke onderlaag die voorkomt dat de planken kromtrekken. Een ideale keuze dus voor de woonkamer waar meestal intensief gebruik gemaakt van wordt. Ook voor vochtige ruimtes is dit laminaat meer dan geschikt door de waterbestendige coating die het laminaat heeft. Kortom een veel omvattende vloer die op meerdere plekken gebruikt kan worden.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Quickstep laminaat van hoogwaardige kwaliteit

Het laminaat van het merk Quickstep staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit. Deze hoogwaardige kwaliteit heeft het laminaat onder andere te danken aan de beschermende toplaag die de vloer beschermt tegen krassen en andere beschadigingen en een sterke onderlaag die voorkomt dat de planken kromtrekken. Een ideale keuze dus voor de woonkamer waar meestal intensief gebruik gemaakt van wordt, maar ook voor vochtige ruimtes is dit laminaat meer dan geschikt door de waterbestendige coating die het laminaat heeft. Kortom een veel omvattende vloer die op meerdere plekken gebruikt kan worden.


Profiteer van de vele pluspunten van Quickstep laminaat

  • Waterbestendige coating
  • Geschikt voor ruimtes waar intensief gebruik gemaakt van wordt, maar ook voor vochtige ruimtes.
  • Verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren, vlak of met 4V-groef.
  • 25 jaar garantie.
  • Vloerverwarming geschikt.
  • Sterk, slijtvast, stijlvol, stabiel en onderhoudsvriendelijk.
  • In combinatie met de juiste ondervloer goede geluiddempende eigenschappen.
  • Goed bestand tegen vet, vuil, vocht en verkleuring als gevolg van uv-straling.

Laminaatvloeren van Quickstep met bijpassende ondervloer en plinten

Parket Paleis heeft tegel laminaat van hoge kwaliteit met een dikte van 8 mm, als kliklaminaat. Voor elke laminaatvloer zijn bijpassende plinten verkrijgbaar. Plakplinten en muurplinten in diverse kleuren. Diverse tegellaminaatvloeren zijn uitsluitend in combinatie met een Orangeline ondervloer te bestellen. Deze ondervloer met vochtfolie is zowel geschikt voor laminaat, parket als pvc en is eenvoudig te rollen en te snijden. Wij hebben speciale combideals voor een compleet pakket.

Elk product Quickstep laminaat op onze website gaat gepaard met een formulier voor het aanvragen van een offerte. Vermeld daarbij de naam van de vloer, het aantal vierkante meters, de gewenste ondervloer en het aantal meters aan plinten. U kunt tevens aangeven of u gebruik wilt maken van onze professionele legservice, waarbij uw vloer vakkundig wordt ingemeten en gelegd. Ook bij de drempels, deuren, plinten en lastige hoekjes.


afspraak te maken in onze showroom of om gewoon binnen te lopen bij een van onze vestigingen in Vianen of Geleen. Wij hebben in totaal ongeveer 6.000 vierkante meter winkel- en magazijnoppervlak. Bij elke vloer staat een calculator, waar u zelf eenvoudig de prijs mee kunt berekenen. Voor grotere oppervlakten (meer dan 100 m2) verzorgen wij graag een maatofferte. U kunt uw vloerdelen en bijpassende accessoires direct ophalen in ons unieke drive-in magazijn. Of gebruikmaken van onze bezorgservice door heel Nederland.

Wilt u meer informatie of advies over de keuze voor Quickstep laminaat? Onze deskundige klantenservice staat voor u klaar en helpt u graag.