Toont alle 22 resultaten

Visgraat PVC-vloer

Een visgraat PVC-vloer is qua aanblik en sfeer niet van een massief houten vloer te onderscheiden. Deze populaire vloersoort heeft daarnaast het comfort en de duurzaamheid van kunststof. Met het aanbrengen van een visgraatpatroon krijgt uw woonkamer, keuken, slaapkamer, werkkamer, hal of gang een stijlvolle uitstraling. Parket Paleis verrast u met hoge kwaliteit visgraat PVC-vloeren tegen de laagste prijs. Wij hebben met 6.000 m2 winkel- en magazijnoppervlak het grootste aanbod van Nederland. Op voorraad. Maak een afspraak en haal uw nieuwe vloer direct op in ons unieke drive-in magazijn. En benut tevens onze legservice door onze vakbekwame, ervaren vloerenleggers.

Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%

PVC bij uitstek geschikt voor dagelijks intensief gebruik

Een visgraat PVC-vloer ziet er bijzonder chic uit en heeft door het duurzame materiaal en de harde toplaag alles in zich voor dagelijks intensief gebruik. PVC is zeer stevig, slijtvast, vochtbestendig, geluiddempend en onderhoudsarm. U houdt de vloer mooi en netjes door regelmatig stofzuigen en dweilen met een licht vochtige doek.

Een vloer van PVC voelt warm aan en is bovendien door de goede warmtegeleiding geschikt om te combineren met vloerverwarming of vloerkoeling. Deze kunststof vloer kan ook in vochtige ruimtes worden gelegd, zoals de badkamer en het toilet. Informeer naar de mogelijkheden bij onze vloerenexperts.

 

Visgraat PVC-vloer een verrijking voor elk interieur

Een visgraat PVC-vloer heeft een tijdloze uitstraling en geeft dynamiek aan de ruimte. Deze vloer past net zo goed in een klassiek, landelijk of romantisch interieur als bij een industriële of moderne woonstijl. Bij de legmethode worden de betrekkelijk korte planken schuin en haaks op elkaar gelegd. Op deze manier ontstaat er een trapsgewijs patroon in de vloer, dat associaties oproept met een visgraat. Dit type vloer kwam vroeger veel voor in villa’s, herenhuizen en kastelen. Vandaag de dag is een PVC-vloer met visgraatmotief een verrijking voor elke woning, bedrijfspand of openbaar gebouw.

 

Het leggen van een PVC-vloer met visgraatpatroon is vakwerk

Het leggen van een visgraat PVC-vloer is vakwerk, dat bij Parket Paleis in goede handen is. U kunt bij de aanschaf van de vloer aangeven of u gebruik wilt maken van onze inmeet- en legservice. Dan weet u zeker dat uw nieuwe vloer perfect ligt, óók bij de drempels, deuren, plinten en de lastige hoekjes. Wij leggen klik-PVC met visgraatpatroon (met 15 jaar fabrieksgarantie) of wij verlijmen de PVC-delen op een vlakke (beton)vloer of zwevende ondervloer.

Wilt u onze winkel annex showroom in Vianen of Geleen bezoeken? Maak online een afspraak. Of neem contact op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende, gratis offerte.