Resultaat 1–24 van de 41 resultaten wordt getoond

PVC Vloer aanbieding

Wilt u een prachtige, duurzame PVC-vloer, zonder daarvoor te veel te betalen? Profiteer dan van de scherpe PVC aanbiedingen van Parket Paleis. Wij bieden als erkend vloerenspecialist het hele jaar door PVC-vloeren met hoge kortingen aan. Alle kans dat u met een PVC-vloer aanbieding voor een dubbeltje op de eerste rang zit. Alle getoonde voordeelprijzen zijn bovendien inclusief leggen, egaliseren en de benodigde materialen. Aarzel niet en pak deze buitenkans met twee handen aan.

Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
INCL.
LEGGEN
Aanbieding!
INCL.
LEGGEN
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%

De grootste voorraad PVC-vloeren tegen de laagste prijs


Parket Paleis heeft ruim 25 jaar ervaring in de vloerenbranche en afficheert zich met de grootste voorraad en de beste prijs. Dankzij onze rechtstreekse levering uit eigen ambachtelijke fabriek zijn wij in staat om PVC-vloeren en andere vloersoorten tegen de laagste prijs aan te bieden. U bent niet afhankelijk van externe partijen. Onze levertijden zijn kort, mede omdat wij de meeste vloeren op voorraad hebben. Wij beschikken over ruim 6.000 m2 winkel- en magazijnoppervlak in Vianen en Geleen. Wilt u de PVC-vloer aanbieding direct meenemen? Geen probleem. Rijd met uw auto naar ons unieke drive-in magazijn, laad de spullen in en ga huiswaarts met uw nieuwe én goedkope PVC-vloer.


Parket Paleis heeft altijd PVC-vloeren in de aanbieding. Het aanbod in de sale wisselt regelmatig. Houd onze website goed in de gaten om nét die aanbieding van een PVC-vloer te scoren, passend bij uw smaak, woonstijl en budget. U krijgt een compleet pakket. De getoonde prijzen van de PVC-vloeren op onze aanbiedingenpagina zijn inclusief het egaliseren en leggen van de vloer en het gebruik van de materialen. Wij geven 15 tot 20 jaar garantie op onze geleverde diensten en materialen.

Aanbieding PVC vloer bekijken in onze grote showroom


De hoogwaardige en voordelige PVC-vloeren van Parket Paleis zijn een lust voor het oog en ze blinken uit door hun sterkte, slijtvastheid, vochtbestendigheid, onderhoudsvriendelijkheid en geluiddempende eigenschappen. Deze vloersoort van duurzaam kunststof materiaal is bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Een PVC-vloer is geschikt voor intensief gebruik en is goed bestand tegen vet, vuil, vocht, krassen, butsen en uv-straling. De vloer is vanwege de warmte geleidende eigenschappen bovendien goed te combineren met vloerverwarming.


Parket Paleis heeft meer dan 450 vloeren in de showroom. U kunt gewoon langskomen om de PVC-vloer aanbieding met eigen ogen te bekijken. Of u kiest voor een afspraak maken op een locatie, datum en tijdstip dat u het beste schikt. Parkeren voor de deur is gratis. U krijgt een kop koffie of thee met wat lekkers aangeboden en uw kinderen kunnen zich tijdens uw bezoek goed vermaken in de kinderhoek.


Hoogwaardige vloeren van PVC met plankenpatroon of visgraatmotief


Parket Paleis heeft PVC-vloeren in vele verschillende dessins, kleuren en afmetingen. Vloeren met plankenpatroon of met visgraatmotief. Een visgraat PVC-vloer oogt zeer chic en geeft uw woonkamer, slaapkamer, keuken, werkkamer, hal of gang een stijlvolle en dynamische uitstraling. Een vloer van PVC matcht net zo mooi met een klassiek, landelijk of romantisch interieur als met een industriële, trendy of moderne woonstijl.


Het leggen van een vloer van PVC is specialistenwerk, dat bij de vloerenleggers van Parket Paleis in vertrouwde handen is. Elke PVC-vloer aanbieding is inclusief onze vakkundige legservice. Onze uitvoerder komt bij u langs om uw vloer op te meten en de staat van de ondervloer te inspecteren. Parket Paleis beschikt ook over bijpassende ondervloeren en plinten. Alle bijzonderheden worden in kaart gebracht, zoals de drempels, deuren, plinten en lastige hoeken. Het garandeert dat uw nieuwe vloer van PVC perfect wordt gelegd.


Dryback PVC-vloeren voor een goedkope prijs


Parket Paleis heeft dryback PVC-vloeren in de aanbieding. Hierbij wordt de vloer rechtstreeks op een geëgaliseerde betonvloer verlijmd. Vanwege de verlijming dient de ondervloer werkingsvrij en zeer glad te zijn. Onze vloerenleggers nemen ook het egaliseren van de vloer voor hun rekening. Met een dryback PVC-vloer aanbieding haalt u een vloer in huis, die prettig loopt, minder hard aanvoelt dan laminaat of hout, een goede akoestiek heeft én de warmte van vloerverwarming of de koude van vloerkoeling uitstekend doorlaat. Een andere legmethode is om de vloer te klikken, zoals bij klik-PVC het geval is.

Bent u geslaagd voor een aanbieding PVC-vloer? Parket Paleis bezorgt de vloerdelen en eventuele ondervloer en plinten door heel Nederland. Wij hebben een eigen bezorgservice, waarbij meerdere eigen chauffeurs dagelijks vloeren in alle provincies afleveren. De vloer van PVC wordt tot de deur gebracht. U dient zelf de onderdelen naar binnen te brengen. Op verzoek en tegen een geringe meerprijs zet onze chauffeur alle spullen voor u binnen.


Regelmatig restpartijen PVC in de aanbieding


Parket Paleis heeft regelmatig restpartijen PVC-vloeren in de aanbieding, die voor weggeefprijzen worden aangeboden. Deze partijen zijn maximaal 20 m2 groot. Er geldt: op is op. Het beste is om tijdens onze openingstijden langs te komen in onze winkel om direct uw kansen te pakken. Wilt u onze showroom in de avonduren bezoeken? Stuur dan een e-mail naar afspraak@parket-paleis.nl en plan uw afspraak in.