Kringen?

Ook voor het onderhoud van uw eikenhouten parketvloer kunt u bij Parket Paleis terecht. Wij werken uitsluitend met 123-Protect, een onderhoudsmiddel dat perfect is voor het onderhoud van uw eikenhouten vloer. Het middel vormt een beschermlaag op uw visgraat eikenvloer. Om de beschermlaag in stand te houden leveren wij een bijbehorende spray en een schoonmaakmiddel.

Gebruik daarom geen universele wasolie!

Het is een veel voorkomend misverstand dat wasolie uw parketvloer 100% beschermt. De olie van een universeel product trekt wel in hout, maar de was van zo’n product blijft voor een deel achter op uw vloer. Als er water op deze waslaag komt veroorzaakt dat kringen. Als u uw parketvloer regelmatig in de wasolie blijft zetten, kunt u dit risico vermijden. Maar waarom kiest u niet voor de topproducten van 123-Protect?

Kiezelzuur

123-Protect heeft ontdekt dat kiezelzuur een belangrijke factor speelt in het beschermen van eikenhouten parketvloeren. Zij hebben deze wetenschap verwerkt in een product op basis van olie met een harde wasbasis. Indien uw vloer hierna op de juiste manier wordt onderhouden, biedt 123-Protect een levenslange bescherming. Behalve optimale bescherming, geeft 123-Protect ook karakter aan uw vloer. Uw eikenhouten parketvloer behoudt zijn unieke natuurlijke en robuuste uitstraling en wordt met 123-Protect mooier door de jaren heen.

Speciaal ontwikkeld door 123-Protect

De onderhouds- en reinigingsproducten van 123-Protect zijn speciaal voor eikenhouten vloeren ontwikkeld. Iedere houtsoort heeft zijn eigen hardheid waardoor universele producten niet afgestemd zijn op eiken, een van de hardste houtsoorten. 123-Protect brengt daar verandering in. Speciaal voor uw eiken houten vloer.

Bestel producten