Goedkoop laminaat kopen in Nieuwegein ?

Ben je op zoek naar Goedkoop laminaat in Nieuwegein en omgeving? Een vloer van A-Kwaliteit en met goede service? Kom dan eens een kijkje nemen bij Parket Paleis op de Industrieweg 28N in Vianen. In onze ruime showroom van 6000m2 kan je vast en zeker een keuze.

Laminaat kopen vanaf Nieuwegein

Vanaf Nieuwegein en omstreken kan je gemakkelijk vanaf de A27 de Showroom bereiken. De Showroom ligt vlakbij de A27 dus je rijdt er zo op af. Binnen een vijftien minuten sta je in onze Showroom.

Waarom bij Parket Paleis Vianen

Goed gereedschap kopen in Nieuwegein

Het op maat zagen of snijden van het laminaat zorgt vaak tot problemen bij mensen. Het is ook niet iets waar je meteen aan denkt als je laminaat gaat plaatsen. Goed gereedschap is daarom ook erg belangrijk bij het goed leggen van een laminaatvloer. Een plintensnijder is onmisbaar om strakke randen te snijden. Geen gedoe met zagen of gerafelde kanten die je op moet schuren. Een goede plintensnijder kost bij ons maar 40 euro. Wij kunnen het laminaat natuurlijk ook bij je in Nieuwegein leggen.

Legservice voor Nieuwegein

Bij het kopen van de vloer kan je aangeven of je gebruik wil maken van de leg- en inmeetservice van Parket Paleis. In overleg wordt er een datum met je gepland voor het inmeten van de nieuwe vloer. De uitvoerder komt vervolgens bij je langs om de exacte maten op te nemen en te kijken naar de staat van de ondervloer.

De ruimte waar onze vloerleggers gaan leggen, dient volledig leeg te zijn zodat onze vloerenleggers direct aan de slag kunnen. Het verschilt nogal of u een houten vloer laat leggen of een laminaat vloer. Wanneer de vloer erin ligt zal je samen met de hoofduitvoerder het werk na lopen zodat er nog aanpassingen gedaan kunnen worden waar nodig. Zodat het werk volledig naar wens verlopen is.

Plinten

Plinten zijn de onmisbare afwerking van je vloer. Wij raden aan om van te voren te bedenken wat voor plint je wilt. Voor elk laminaat soort hebben wij een aparte plakplint liggen, dus als je een plakplint wilt die past bij je laminaatvloer hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Verder hebben we natuurlijk ook egale witte, grijze of bruine plinten. Bekijk hier ons assortiment plinten.

Een keuze maken

Maar hoe bepaal je de juiste vloer voor jouw woonwensen in Nieuwegein? Heb je bijvoorbeeld huisdieren, kinderen of een allergie? De meeste mensen hebben nog geen idee maar kiezen de meest verkochte vloer, ofwel laminaat. Maar weet jij welke slijtlaag je nodig hebt welke kleur je wilt, hoeveel m2 en wat voor plinten je nodig hebt? Veel vragen waar je bij de meeste bedrijven geen antwoord op krijgt omdat er geen specialisten rondlopen die de tijd voor je nemen. Een specialist die jou alles kan vertellen over de juiste ondervloer, plinten en materialen voor het leggen is dan erg belangrijk. En daar zijn wij voor. Vanaf Nieuwegein naar Vianen zal voor zo iets zeker de moeite waard zijn.

Wat je niet wilt als je je laminaatvloer gaat kopen is met nog meer vragen blijven zitten dan je al had. Wij snappen dat en zullen het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Wij kunnen berekeningen voor je maken zodat je zelf niet uit hoeft te rekenen hoeveel je nodig hebt. Dit doen we in jou bijzijn zodat je precies kan zien hoe de berekeningen gemaakt worden en je zelf ook wat bij kan dragen. Neem dus gerust een plattegrond van je huis mee zodat we onze berekeningen zo accuraat mogelijk kunnen maken.

Het is ook mogelijk om op onze website uit te rekenen hoeveel je ongeveer kwijt bent. Via onze calculator kan je eenvoudig het aantal vierkante meters dat je nodig hebt vermenigvuldigen met de prijs van de vloer. Om het je makkelijk te maken hebben we op onze website ook alle prijzen vermeldt per m² en inclusief btw.

Benieuwd wat wij voor jou hebben liggen? Neem gerust contact met ons op. Toch een echte houten vloer? In onze Showroom hebben we zowel laminaat, pvc en parket vloeren liggen. Met de auto zijn wij vanaf Nieuwegein

via de A2 slechts een kwartier van je verwijderd.