Nieuwe vloer? Wij helpen je graag met kiezen

laminaat keuze

Laminaat keuzestress 

“Super bedrijf. Je wordt super geholpen. Leuke aanbiedingen voor nieuwe vloer. Een echte aanrader. Kom hier zeker terug. Geen last meer van keuzestress.” 

Zomaar een van de vele reacties die wij als Parket Paleis hebben gekregen van een klant. 

Je kiest voor een bepaalde reden om een nieuwe vloer aan te schaffen, je gaat verhuizen, slijtage van je huidige vloer of je kiest voor een geheel nieuw interieur. Maar welke vloer ga jij kiezen? Gaat het vloerbedekking worden, misschien wel een eikenhouten parketvloer of laminaat. Elke vloer heeft zijn eigen kenmerken, voor- en nadelen en onderhoud. 

Maar ook elk mens is anders, wat is je budget, welke kleur ga je nemen, neem je een laminaat met V-groef of toch vlak laminaat? Zoveel mogelijkheden dat je er bijna keuzestress van zou krijgen.

Laminaat blijft de best verkopende vloer 

En niet zonder reden want laminaat vloeren zijn goed betaalbaar in vele dessins en evenveel kleuren te koop. Alle ruim 200 laminaatvloeren die wij van Parket Pleis verkopen zijn makkelijk zelf te leggen klik laminaat. Zo bespaar je jezelf de kosten van een vloerenlegger. Uiteraard kun je het laten leggen van je vloer ook uitbesteden aan ons. Laminaat is onderhoudsvriendelijk en voor elke ruimte in je huis geschikt.Leg je de vloer in je slaapkamer of heb je een dikkere toplaag nodig voor de huiskamer? Zelfs voor de vochtige ruimtes is er geschikt laminaat, het zogenaamde Aqualaminaat maar in een volgend blog daar meer over. 

laminaat keuze

Keuzes, wij helpen je graag 

Maar hoe bepaal jij de juiste vloer voor jouw woonwensen? Heb je huisdieren, kinderen die rondrennen, een allergie. De meeste mensen hebben nog geen idee maar kiezen de meest verkochte vloer, ofwel laminaat. Maar weet jij welke slijtlaag je nodig hebt welke kleur je wilt, hoeveel m2 en waar haal ik mijn plinten? Veel vragen waar je bij de meeste bedrijven geen antwoord op krijgt omdat er geen specialisten rondlopen die de tijd voor je nemen. Een verkoopmedewerker die jou alles kan vertellen over de juiste ondervloer, plinten en materialen voor het leggen is dan een welkome uitkomst.

Vragen?

Wat je niet wilt als je je laminaatvloer gaat kopen is met nog meer vragen blijven zitten dan je al had. Wij snappen dat en zullen het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Wij kunnen berekeningen voor je maken zodat je zelf niet uit hoeft te rekenen hoeveel m2 je nodig hebt. Het is natuurlijk voor jezelf wel zo makkelijk om te weten hoeveel je ongeveer nodig hebt voordat je hierheen komt