Legservice

Wat kunt u verwachten?

Bij de aanschaf van de vloer kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de leg- en inmeetservice van Parket Paleis. In overleg met u wordt er een datum ingepland voor het inmeten van uw nieuwe vloer. Een uitvoerder van Parket Paleis komt bij u langs om de exacte maten op te nemen en te kijken naar de staat van de ondervloer.

Tijdens het inmeettraject wordt alles in kaart gebracht, zoals drempels, deuren, plinten en lastige hoeken. Het grote voordeel van inmeten is dat uw parket vloer optimaal gelegd kan gaan worden door onze parketteurs.

De ruimte waar onze parketteurs de vloer gaan leggen dient volledig leeg te zijn zodat onze parketteurs gelijk aan de slag kunnen om de ondervloer en uw nieuwe eikenhouten parketvloer te leggen en af te werken zoals afgesproken in de showroom en met de uitvoerder.

Zodra de gehele vloer gelegd en afgewerkt is zal de hoofduitvoerder een afspraak met u maken om al het werk samen met u na te lopen en waar nodig aanpassingen te verrichten.

Wij willen immers de mooiste vloer voor u waar u nog jaren van kunt genieten.

Indicatie Kosten legservice

*De kosten zijn afhankelijk van het type vloer, het aantal meters en de specificaties. Denk daarbij aan de ondervloer, moet er eerst een vochtfolie aangebracht worden of alleen een ondervloer, moeten wij de ondervloer egaliseren, is er vloerverwarming etc.

Industrieweg 28N Vianen

Opleveren

Zodra de vloer gelegd is zal de hoofduitvoerder contact met je opnemen, op een afspraak voor de oplevering in te plannen. Tijdens de oplevering loopt de hoofduitvoerder nogmaals al het werk na, en kijkt samen met jou of alles goed gelegd is en of je tevreden bent over het resultaat. Zo garanderen onze leggers de hoogste kwaliteit en jouw tevredenheid.

Uitleg

Dankzij het persoonlijke contact met onze ervaren parketteurs kunnen wij de lijnen kort houden en jou de persoonlijke aandacht geven die je verwacht bij de oplevering van je mooie nieuwe vloer. Zo kunnen de parketteurs ook al je vragen beantwoorden over bijvoorbeeld het onderhoud van je nieuwe vloer.

Inspiratie galerij