Legservice

Wat kunt u verwachten?

Bij de aanschaf van de vloer kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de legservice van Parket Paleis. In overleg met u wordt er een datum ingepland voor het inmeten en de inspectie van de ruimte waar de vloer gelegd moet worden. Een uitvoerder van Parket Paleis komt bij u langs om de exacte maten op te meten en om eventuele bijzonderheden in uw woning waar te nemen. Dit doet de uitvoerder, zodat hij op het moment van het leggen van de vloer niet voor verassingen komt te staan. Daarnaast weet de parketteur alvorens hij de vloer gaat leggen precies wat hij aan materialen nodig heeft en hoeveel m² benodigd is. Het risico van het weglaten van deze inspectie is dat de parketteur niet voldoende of niet de juiste spullen meeneemt op het moment van leggen. Dit kan een vertraging veroorzaken.

Tijdens het inmeettraject wordt alles in kaart gebracht, zoals drempels, deuren, plinten en lastige hoeken. Het grote voordeel van inmeten is dat uw vloer optimaal gelegd kan gaan worden door onze parketteur.

De ruimte waar onze parketteurs de vloer gaan leggen dient volledig leeg te zijn zodat onze parketteurs gelijk aan de slag kunnen de vloer te leggen en af te werken zoals afgesproken in de showroom en met de uitvoerder.

Zodra de gehele vloer gelegd en afgewerkt is zal de hoofduitvoerder een afspraak met u maken om al het werk samen met u na te lopen en waar nodig aanpassingen te verrichten.

Wij willen immers de mooiste vloer voor u waar u nog jaren van kunt genieten.

Indicatie Kosten legservice

*De kosten zijn afhankelijk van het type vloer, het aantal meters en de specificaties. Denk daarbij aan de ondervloer, moet er eerst een vochtfolie aangebracht worden of alleen een ondervloer, moeten wij de ondervloer egaliseren, is er vloerverwarming etc.

Industrieweg 28N Vianen

Opleveren

Zodra de vloer gelegd is zal de hoofduitvoerder contact met je opnemen, op een afspraak voor de oplevering in te plannen. Tijdens de oplevering loopt de hoofduitvoerder nogmaals al het werk na, en kijkt samen met jou of alles goed gelegd is en of je tevreden bent over het resultaat. Zo garanderen onze leggers de hoogste kwaliteit en jouw tevredenheid.

Uitleg

Dankzij het persoonlijke contact met onze ervaren parketteurs kunnen wij de lijnen kort houden en jou de persoonlijke aandacht geven die je verwacht bij de oplevering van je mooie nieuwe vloer. Zo kunnen de parketteurs ook al je vragen beantwoorden over bijvoorbeeld het onderhoud van je nieuwe vloer.

Inspiratie galerij