Resultaat 1–24 van de 109 resultaten wordt getoond

Laminaat

Bent u op zoek naar laminaat van hoge kwaliteit tegen een messcherpe prijs? Parket Paleis heeft het grootste assortiment laminaatvloeren van Nederland. Met meer dan 450 vloeren op ruim 6.000 m2 winkeloppervlakte is de keuze enorm. U slaagt altijd voor bijvoorbeeld tegellaminaat, watervast laminaat, XL-laminaat of Hongaarse punt. Bekijk ook onze aanbiedingen om nóg voordeliger uit te zijn. Parket Paleis heeft 25 jaar ervaring in de vloerenbranche en beschikt als toonaangevend bedrijf over een eigen professionele legservice. Neem contact op voor meer informatie of advies, of maak direct een afspraak. U kunt uw laminaat direct meenemen uit ons unieke drive-in magazijn.

Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%

Laminaatvloer geschikt voor elke ruimte en elke woonstijl

Parket Paleis heeft laminaat, dat geschikt is voor intensief dagelijks gebruik in elke ruimte. Van de woonkamer, slaapkamer of badkamer tot de entree, hal, gang, hobby- of werkkamer. Ons brede en veelzijdige aanbod past bij elke woonstijl, of u nu van klassiek, landelijk, romantisch, industrieel of modern houdt.

De 8 mm dikke laminaatvloeren zijn niet van echte houten of stenen vloeren te onderscheiden. Ze zijn enorm populair vanwege hun slijtvastheid, onderhoudsvriendelijkheid, sterkte, lange levensduur en stijlvolle look. Een vloer van laminaat is goed bestand tegen vocht, vuil, vet en verkleuring door uv-straling. Laminaat trekt bovendien niet krom én is goed te combineren met vloerverwarming.

Tegellaminaat met de uitstraling van echte tegels

Parket Paleis heeft tegellaminaat met de uitstraling van echte tegels, alsof het een stenen vloer is. Het is veel eenvoudiger te leggen dan zware, stenen tegels. U vindt ze in vele soorten, maten en kleuren, met prachtige dessins. Denk aan vlak of V-groef tegellaminaat met een leisteenlook of een hoogglans afwerking. Voor elke laminaatvloer zijn bijpassende plinten beschikbaar.

Tegellaminaat kan vanwege het lichte gewicht ook op een houten ondervloer worden gelegd. Dankzij het kliksysteem is het los te leggen. Deze vloersoort is in combinatie met de juiste ondervloer geluiddempend, wat handig is in appartementen of bovenwoningen. De vloerspecialisten van Parket Gigant adviseren u op maat over de beste keuze.

Speciaal watervast laminaat voor vochtige ruimtes

Laminaat is óók geschikt voor vochtige ruimtes of ruimtes waar wel eens vocht op de vloer kan terechtkomen, zoals de badkamer, keuken of toilet. Parket Paleis heeft een speciale collectie watervast laminaat. Deze innovatieve laminaatsoort is voorzien van een waterbestendige coating die de vloer (inclusief de zijkanten en de groeven) beschermt tegen binnendringend vocht.

Hierdoor is het geen enkel probleem dat er water, schoonmaakmiddelen of etens- of drinkresten op de keukenvloer terecht komen. Of dat de badkamervloer na het douchen vochtig wordt. Watervast laminaat geeft het water geen kans om in de planken te trekken.

XL-laminaat zorgt voor een ruimtelijk effect

Wit u extra breed laminaat? Met het ruime en voordelige assortiment XL-laminaat van Parket Paleis schept u een verrassend gevoel van ruimte in uw woning of kantoor. Deze laminaatsoort is er met vierzijdige V-groeven of vlak en is verkrijgbaar in combinatie met een Orangeline ondervloer en bijpassende plinten. De 4V-groeven benadrukken de contour van de vloer, zonder concessies te doen aan het warme en rustige karakter. Het kliklaminaat is eenvoudig te leggen.

Als u een afspraak maakt voor een bezoek aan onze grote showroom in Vianen, kunt u zien welke laminaatvloer het beste bij u past. Onze vloerexperts adviseren u op maat. Wilt u snel een prijsindicatie voor het laminaat dat u op onze website ziet? Gebruik het online aanvraagformulier voor een offerte, dat bij elke vloer staat vermeld. Kunt u wat hulp gebruiken bij uw keuze? Bel ons op (+31 (0)347 346 357) of stuur een e-mail (klantenservice@parket-paleis.nl). Wij staan voor u klaar.