Goedkoop laminaat kopen in Houten? 

Zoekt u een goede, mooie laminaatvloer voor een betaalbare prijs in Houten? Van A-Kwaliteit en met goede service? Kom dan eens langs bij Parket Paleis op Industrieweg 28N in Vianen net ten zuiden van Utrecht. 

Waarom bij Parket Paleis?   

Kwaliteit   

  • Wij bieden de hoogste service op al onze laminaatvloeren voor Houten.
  • Al onze vloeren zijn van A-kwaliteit. 
  • Jarenlang ervaring in laminaatvloeren/ houten vloeren. 

Prijs

  • De hoogste kwaliteit laminaatvloeren tegen de laagste prijs.  
  • Van extreem goedkoop tot erg luxe laminaatsoorten, van alles wat voor Houten 
  • Op elke laminaatvloer zit bij ons standaard fabrieksgarantie. 

Voorraad

  • Meer dan 6000 vierkante meter showroom inclusief verschillende sfeerkamers in landelijke stijl. 
  • Meer dan 400 soorten laminaatvloeren aanwezig. Keus genoeg Houten…
  • Mega Parket Store is een One-Stop shop voor plinten, ondervloeren en laminaatonderhoud. 

We zitten in Vianen dus je bent vanaf Houten binnen 15 minuten bij ons in de showroom. Er is genoeg gratis ruime parkeerruimte voor de deur. Wij leveren en leggen ook in Houten.

Uitstraling  

De uitstraling van het laminaat speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke sfeer van uw interieur in Houten. Een donkere kleur zorgt voor een chique, warme uitstraling. Een zwarte vloer kan erg chique staan, maar als je dit tegen een spierwitte muur zet, is de kans groot dat dit koud gaat ogen. Onze tip is om altijd iets van kleur in je interieur toe te voegen. Dit kan makkelijk met een paar kussens of felgekleurde schilderijen.  

Kies je toch voor een klassiekere kleur als een bruine of roodachtige vloer? Hier is veel mee te combineren. Zowel klassieke als moderne meubelen kunnen zo goed tot hun recht komen. Pas wel op met felle kleuren zodat het niet te chaotisch overkomt. 

Een landelijk interieur  

Wanneer je kiest voor een landelijk interieur raden wij je een vloer aan die een beetje een oude look heeft. Bij een landelijk interieur is een moderne, splinternieuwe vloer meestal niet mooi. 

Een modern interieur 

Heeft u een modern huis of kantoor in Houten? Een interieur is pas helemaal af als alleen onderdelen bij elkaar passen. Een strakke witte vloer zal een belangrijke rol spelen in een interieur. Ook een donkere vloer kan prachtig staan in een modern interieur, dit hangt helemaal af van de de rest van het interieur.

Een barok interieur  

Wanneer je houdt van een barok interieur zal een donkere vloer prachtig staan. We hebben vloeren met een patroon die er een beetje beschadigd uitziet. Het lijkt zo alsof er krassen op zitten en zorgt ervoor dat de vloer een gebruikte look krijgt. 

Een industrieel interieur 

Industrieel interieur is de laatste jaren erg populair geworden. De mix met metaal en hout kan er met de juiste inrichting prachtig uitzien. Een laminaat met betonlook kan er dan opeens heel mooi bijliggen. Kijk vooral even of deze stijl iets voor je is.

Benieuwd wat wij voor u hebben? Neem gerust contact met ons op. Toch een echte houten vloer? Hier vindt u ons ruime assortiment eikenhouten vloeren.