Goedkoop Tegellaminaat kopen in Houten ?

Ben je op zoek naar goedkoop tegellaminaat in Houten en omgeving? Een vloer van A-Kwaliteit en met goede service? Kom dan eens een kijkje nemen bij Parket Paleis op de Industrieweg 28N in Vianen. In onze ruime showroom van 6000m2 kan je vast en zeker een keuze.

De reis vanaf Houten

Vanaf Houten en omstreken kan je gemakkelijk vanaf de A27 de Showroom bereiken. De Showroom ligt vlakbij de A27 dus je rijdt er zo op af. Binnen een kwartiertje sta je bij ons in de Showroom.

Waarom bij Parket Paleis Vianen

Legservice Houten

Tijdens de aankoop van de vloer kan je kiezen voor onze legservice. Die werkt zo: In overleg wordt er een datum met je geprikt voor het inmeten van de nieuwe vloer. De Parket Paleis uitvoerder komt vervolgens bij je langs om de exacte maten op te nemen. Ook kijken we naar de staat van de ondervloeren. De ruimte hoort helemaal leeg te zijn. Zodat onze vloerenleggers direct aan de slag kunnen. Het verschilt nogal of u een houten vloer laat leggen of een Tegellaminaat. Als de vloer erin ligt zullen we samen de vloer nakijken. Indien er iets niet naar wens is kan dat meteen opgepakt worden. Op deze manier is het werk pas gedaan wanneer je helemaal tevreden bent!

Visiogrande

Visiogrande is een collectie tegellaminaat van fabrikant Classen. Deze vloeren hebben een stenen structuur. Hierdoor is het amper van echte tegels te onderscheiden is. Alle tegels zijn 282 bij 605 mm groot. De tegels zijn perfect voor woonkamers, gangen of zelfs voor in de schuur.

Gecertificeerd Visiogrande 

Visiogrande vloeren worden geproduceerd door Classen. Classen werkt uitsluitend met grondstoffen die gecertificeerd zijn en niet met materiaal uit tropische bossen. De fabrieken werken alleen met hout uit bosgebieden die hiervoor bedoeld zijn en hechten waarden aan duurzame bosbouw. Het productieproces is met het Blue Angel label bekroond en is emissiearm. 

Puro collectie 

Dit is de rustige lijn, over natuurlijke schoonheid. De decors van de Puro-collectie van Visiogrande hebben een eigentijdse, eenvoudige en rustige uitstraling. De eenvoudige uitstraling zorgt ervoor dat je interieur in het geheel meer tot zijn recht komt. Deze vloeren zijn geïnspireerd door de elegantie van Italiaanse tegelvloeren. 

Autentico collectie 

De authentieke variëteit is zich van de andere collecties onderscheid van de andere Visiogrande vloeren. Van beton tot leisteen, en van dekvloer tot zandsteen en graniet. Ruim 20 soorten steendecors met elk verschillende kleuren en uitstralingen. Met een vloer van Autentico zal je vloer zeker opvallen. 

Ornamento collectie 

Vele kleuren en lijnen zijn te vinden in de Ornamento-collectie. Een spel van abstracte patronen en terugkerende motieven gecombineerd met verschillende kleuren. Kies voor anders, kies voor kunst, kies voor Ornamento. Met tegelvloeren van de Ornamento collectie ben je er zeker van dat je interieur in Houten opvalt.

Naturale collectie 

Tegenoverstaand van de Ornamento collectie hebben we hier de Naturale collectie. Egale, natuurlijke vloeren is wat je in de Naturale collectie kan verwachten. Het tegellaminaat ziet eruit alsof het zo uit de berg is gehaald. Met tegelvloeren van de Naturale collectie van Visiogrande ben je er zeker van dat je de natuur in huis haalt. 

Benieuwd wat we voor je hebben liggen? In onze Showroom hebben we de hele Visiogrande collectie liggen. Neem gerust contact met ons op. Toch een echte houten vloer? In onze Showroom hebben we tegellaminaat, laminaat, pvc en parketvloeren liggen. Wij zijn vanaf Houten slechts een kwartiertje van je verwijderd.