Goedkoop laminaat kopen in Nieuwegein? 

Zoekt u een goede, mooie laminaatvloer voor een betaalbare prijs in Nieuwegein? Van A-Kwaliteit en met goede service? Kom dan eens langs bij

Parket Paleis op Industrieweg 28N in Vianen net ten zuiden van Utrecht en Nieuwegein. 

Waarom bij Parket Paleis?   

Kwaliteit   

  • Wij bieden de hoogste service op al onze laminaatvloeren.
  • Al onze vloeren zijn van A-kwaliteit. 
  • Jarenlang ervaring in laminaatvloeren/ houten vloeren. 

Prijs

  • De hoogste kwaliteit laminaatvloeren tegen de laagste prijs.  
  • Van extreem goedkoop tot erg luxe laminaatsoorten. 
  • Op elke laminaatvloer zit bij ons standaard fabrieksgarantie. 

Voorraad

  • Meer dan 2000 vierkante meter showroom inclusief verschillende sfeerkamers in landelijke stijl. 
  • Meer dan 100 soorten laminaatvloeren aanwezig
  • Parket Paleis is een One-Stop shop voor plinten, ondervloeren en laminaat onderhoud. 

We zitten in Vianen dus je bent vanaf Nieuwegein binnen 10 minuten bij ons in de showroom. Er is genoeg gratis ruime parkeerruimte voor de deur. Wij leveren en leggen ook in Nieuwegein.

Wij helpen met kiezen

Maar hoe bepaal jij de juiste vloer voor jouw woonwensen? Heb je huisdieren, kinderen die rondrennen, een allergie. De meeste mensen in Nieuwegein hebben nog geen idee maar kiezen de meest verkochte vloer, ofwel laminaat. Maar weet jij welke slijtlaag je nodig hebt welke kleur je wilt, hoeveel m2 en waar haal ik mijn plinten? Veel vragen waar je bij de meeste bedrijven geen antwoord op krijgt omdat er geen specialisten rondlopen die de tijd voor je nemen. Een verkoopmedewerker die jou alles kan vertellen over de juiste ondervloer, plinten en materialen voor het leggen is dan een welkome uitkomst. 

Wat je niet wilt als je je laminaatvloer gaat kopen is met nog meer vragen blijven zitten dan je al had. Wij snappen dat en zullen het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Wij kunnen berekeningen voor je maken zodat je zelf niet uit hoeft te rekenen hoeveel je nodig hebt. Het is natuurlijk voor jezelf wel zo makkelijk om te weten hoeveel je ongeveer nodig hebt voordat je hierheen komt. 

Benieuwd wat wij voor u hebben? Neem gerust contact met ons op. Toch een echte houten vloer? Hier vindt u ons ruime assortiment eikenhouten vloeren.