Goedkoop laminaat kopen in Den Haag?

Ben je op zoek naar Goedkoop laminaat en plinten in Hofstad Den Haag en omgeving? Een vloer van A-Kwaliteit en met goede service? Kom dan eens langs bij Parket Paleis op Industrieweg 28N in Vianen net ten zuiden van Utrecht.

Reis vanaf Den Haag

Vanaf Den Haag ben je binnen een uur bij ons in de showroom. Via de A12 en A50 zijn we makkelijk te bereiken. Onze Showroom ligt ook haast naast de A27 waardoor je ons eigenlijk niet kan missen!

Waarom bij Parket Paleis Vianen

Goed gereedschap

Het op maat zagen of snijden van het laminaat zorgt vaak tot ergernissen bij mensen. Goed gereedschap is daarom ook erg belangrijk bij het goed leggen van een laminaatvloer. Een plintensnijder is onmisbaar om strakke randen te snijden. Geen gedoe met zagen of gerafelde kanten die je op moet schuren. Een goede plintensnijder kost bij ons maar 40 euro. Wij leveren en leggen ook in Apeldoorn.

Plinten in Den Haag

Plinten zijn de onmisbare afwerking van je vloer. Wij raden aan om van te voren te bedenken wat voor plint je wilt. Kies je namelijk voor een muurplint? Houd dan rekening met de afstand die je overhoud tot de muur bij het leggen van het laminaat. Soms zitten er aan de onderkant van de muur al plinten bevestigd, die kan je het best eerst weghalen. Zo kan je de afstand tot de muur beter zien.

Gefineerde MDF-plinten

Ga je toch liever voor een exclusievere plint dan kan je ook kiezen voor een bredere gefineerde MDF-plint van 6cm hoog. Wat mooi is aan deze plint is dat de onderkant voorzien is van een mooi afgewerkte uitsparing, zodat je er kabels achter weg kan werken. Deze leveren we ook in Amersfoort.

Wit gegronde MDF-muurplint

Natuurlijk kan je ook kiezen voor een witte MDF gegronde muurplint. Deze kan je na een tijdje ook een andere kleur geven. De witte kleur is namelijk geen gefineerde print toplaag, maar eigenlijk een witte grondverf. Het kiezen voor een andere kleur kan dan alleen nog maar waarde toevoegen aan je interieur van je huis in Apeldoorn.

Legservice

Bij aanschaf van uw vloer in Den Haag kan je aangeven of je gebruik wilt maken van de leg- en inmeetservice van Parket Paleis. In overleg wordt er een datum gepland voor het inmeten van je nieuwe vloer. De uitvoerder van Parket Paleis komt bij je langs om de exacte maat op te meten en te kijken naar de staat van de ondervloer.

Tijdens het traject wordt alles in kaart gebracht. Denk aan drempels, deuren plinten en lastige hoekjes. Het voordeel van zo een uitgebreid inmeet traject is dat je vloer zo optimaal gelegd kan worden door onze vakmensen.

De ruimte waar onze leggers de vloer gaan leggen hoort de kamer leeg te zijn zodat onze leggers gelijk aan de slag kunnen. Dit gaat allemaal zoals besproken is tijdens de aankoop in Den Haag

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Neem gerust contact met ons op. Toch een echte houten vloer? Hier vind je ons ruime assortiment eikenhouten vloeren. Met de auto zijn wij vanaf Amersfoort 30 minuten van je verwijderd.