Goedkoop laminaat kopen in Amersfoort?

Ben je op zoek naar Goedkoop laminaat en plinten in Amersfoort en omgeving? Een vloer van A-Kwaliteit en met goede service? Kom dan eens langs bij Parket Paleis op Industrieweg 28N in Vianen net ten zuiden van Utrecht.

Vanaf Amersfoort ben je binnen 30 minuten bij ons in de showroom.

Waarom bij Parket Paleis Vianen

Goed gereedschap

Het op maat zagen of snijden van het laminaat zorgt vaak tot ergernissen bij mensen. Goed gereedschap is daarom ook erg belangrijk bij het goed leggen van een laminaatvloer. Een plintensnijder is onmisbaar om strakke randen te snijden. Geen gedoe met zagen of gerafelde kanten die je op moet schuren. Een goede plintensnijder kost bij ons maar 40 euro. Wij leveren en leggen ook in Amersfoort.

Plinten in amersfoort

Plinten zijn de onmisbare afwerking van je vloer. Wij raden aan om van te voren te bedenken wat voor plint je wilt. Kies je namelijk voor een muurplint? Houd dan rekening met de afstand die je overhoud tot de muur bij het leggen van het laminaat. Soms zitten er aan de onderkant van de muur al plinten bevestigd, die kan je het best eerst weghalen. Zo kan je de afstand tot de muur beter zien.

Plakplinten

Plakplinten zijn normaal gesproken gemakkelijk zelf te leggen. De toplaag van de plint is gefineerd en daardoor in alle kleuren van het laminaat te vinden. Wij hebben voor elke laminaatsoorten en plakplint die er perfect bij past. De structuur is precies hetzelfde zodat deze precies over kan lopen.

Gefineerde MDF-plinten

Ga je toch liever voor een exclusievere plint dan kan je ook kiezen voor een bredere gefineerde MDF-plint van 6cm hoog. Wat mooi is aan deze plint is dat de onderkant voorzien is van een mooi afgewerkte uitsparing, zodat je er kabels achter weg kan werken. Deze leveren we ook in Amersfoort.

Wit gegronde MDF-muurplint

Natuurlijk kan je ook kiezen voor een witte MDF gegronde muurplint. Deze kan je na een tijdje ook een andere kleur geven. De witte kleur is namelijk geen gefineerde print toplaag, maar eigenlijk een witte grondverf. Het kiezen voor een andere kleur kan dan alleen nog maar waarde toevoegen aan je interieur van je huis in Amersfoort.

Benieuwd wat wij voor jou hebben liggen? Neem gerust contact met ons op. Toch een echte houten vloer? Hier vind je ons ruime assortiment eikenhouten vloeren. Met de auto zijn wij vanaf Amersfoort 30 minuten van je verwijderd.