Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Door drukte op kantoor en in de winkel is het helaas niet mogelijk alle mails te beantwoorden. Wij verzoeken u te kijken bij FAQ’s of daar uw antwoord tussenstaat.

Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u bellen, maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel waar wij alle tijd voor u nemen.

Ik heb een vraag over de restpartijen van € 0,98

Deze veranderen dagelijks in soort en hoeveelheid. Deze partijen zijn nooit groter dan 20 m2. Voor de restpartijen geldt op=op. Vragen over deze partijen die per mail of anderzijds binnenkomen kunnen wij dus niet beantwoorden, u dient hiervoor langs te komen in onze winkel.

Hoe kan ik er achter komen of een vloer nog op voorraad is?

Door de hoge omloop snelheid van onze vloeren zijn wij niet altijd op de hoogte van de actuele voorraden van alle vloeren. Een vloer die er nu nog is kan over een uur uitverkocht zijn. Telefonisch of per mail kunnen wij u daar dan ook geen antwoord op geven. U bent van harte welkom in onze winkel waar we ruim 400 vloeren verkopen. Vragen over voorraden kunnen wij dus niet beantwoorden.

Kan ik een offerte ontvangen van een vloer die ik op jullie site gezien heb?

Bij elke vloer staat contactformulier die u kunt invullen om een offerte aan te vragen. Wij zullen uw offerteaanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en komen met een op maat gemaakte offerte voor u. Wat natuurlijk ook altijd een mogelijkheid is, is om langs te komen in de winkel zodat u direct een offerte kunt ontvangen en natuurlijk altijd handig om de vloer even in het echt te zien.

Bezorgen jullie ook?

Jazeker doen we dat, door heel Nederland. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van uw woonplaats en beginnen bij €30.

Kan ik telefonisch of per mail een vloer bestellen?

Ja, u kunt per mail of telefonisch een vloer bestellen. Houd er wel rekening mee dat de sommige vloeren net iets anders zijn dat op de foto’s. Dit heeft te maken met het lichtinval waarmee de foto’s gemaakt zijn. Het beste blijft dus toch om even langs te komen de showroom om de vloer even met uw eigen ogen te bekijken.

Kan ik mijn vloer door jullie laten leggen?

Dat kan, onze medewerkers in de winkel maken graag een offerte voor u.

Waar zijn jullie gevestigd?

Onze winkel kunt u bezoeken op de Industrieweg 28N in Vianen.

Mijn vraag staat niet bij vraag en antwoord

In dat geval kunt u een mail sturen naar info@parket-paleis.nl of bellen naar 0347 346 357. Wij verzoeken u bij voorkeur te mailen. Als het druk is in de winkel zijn wij telefonisch slechter bereikbaar.