Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen!

Door drukte op kantoor en in de winkel is het helaas niet mogelijk alle mails te beantwoorden. Wij verzoeken u te kijken bij FAQ’s of daar uw antwoord tussenstaat.

Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u bellen maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel waar wij alle tijd voor u nemen.

Ik heb een vraag over de restpartijen van € 0,44 en € 0,98

Deze veranderen dagelijks in soort en hoeveelheid. Deze partijen zijn nooit groter dan 20 m2. Voor de restpartijen geldt op=op. Vragen over deze partijen die per mail of anderzijds binnenkomen kunnen wij dus niet beantwoorden, u dient hiervoor langs te komen in onze winkel.

Hoe kan ik er achter komen of een vloer nog op voorraad is?

Door de hoge omloop snelheid van onze vloeren zijn wij niet altijd op de hoogte van de actuele voorraden. Een vloer die er nu nog is kan over een uur uitverkocht zijn. Telefonisch of per mail kunnen wij u daar dan ook geen antwoord op geven. U bent van harte welkom in onze winkel waar we ruim 400 vloeren verkopen.Vragen over voorraden kunnen wij dus niet beantwoorden.

Kan ik een offerte ontvangen van een vloer die ik op jullie site gezien heb?

Indien u een offerte op maat wilt dan bent u van harte welkom in onze winkel. Bij elke vloer staat een calculator waarmee u zelf de prijs kunt berekenen. Als u een oppervlakte meer dan 100 m2 nodig heeft dan maken wij graag een offerte op maat voor u in de winkel. Aanvragen voor offertes die telefonisch of per mail bij ons binnenkomen kunnen we door het grote aantal aanvragen niet beantwoorden.

Bezorgen jullie ook?

Jazeker doen we dat, door heel Nederland. De kosten hiervoor zijn €90,- per pallet plaats (dat is ong. 80/ 100 m2 vloer). U dient de vloer echter wel in onze winkel gekocht te hebben.

Kan ik online/ telefonisch of per mail een vloer bestellen?

Nee, helaas bieden wij deze mogelijkheid niet. Wij verwelkomen u graag in onze winkel waar onze medewerkers alle tijd voor u nemen.

Kan ik mijn vloer door jullie laten leggen?

Dat kan, onze medewerkers in de winkel maken graag een offerte voor u. Prijsopgave per mail of telefonisch doen wij niet. Let wel dat wij alleen vloeren leggen die bij ons gekocht zijn.

Waar zijn jullie gevestigd?

Onze winkel kunt u bezoeken op de Industrieweg 28N in Vianen!
Daarnaast is er een showroom gevestigd in Geleen.

Mijn vraag staat niet bij vraag en antwoord

In dat geval kunt u een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 0347 346 357. Wij verzoeken u bij voorkeur te mailen. Als het druk is in de winkel zijn wij telefonisch slechter bereikbaar.