Goedkoop Tegellaminaat kopen in Ede?

Ben je op zoek naar Goedkoop Tegellaminaat in Ede en omgeving? Een vloer van A-Kwaliteit en met goede service? Kom dan eens een kijkje nemen bij Parket Paleis op Industrieweg 28N in Vianen.

Kom je vanaf Ede ben je over de A2 binnen 40 minuten bij ons in de showroom.

Waarom bij Parket Paleis Vianen

Visiogrande gecertificeerd

Visiogrande Tegellaminaat wordt geproduceerd door Classen. Classen werkt uitsluitend met grondstoffen die gecertificeerd zijn en niet met materiaal uit tropische bossen. De fabrieken werken alleen met hout uit bosgebieden die hiervoor bedoeld zijn en hechten waarden aan duurzame bosbouw. Het productieproces is met het Blue Angel label bekroond en is emissiearm. 

Puro collectie 

Dit is de rustige lijn vloeren, als inspiratie  natuurlijke schoonheid. De decors van de Puro-collectie van Visiogrande hebben een eigentijdse, eenvoudige en rustige uitstraling. De eenvoudige uitstraling zorgt ervoor dat je interieur in het geheel meer tot zijn recht komt. Deze vloeren zijn geïnspireerd door de elegantie van Italiaanse tegellaminaat. 

Autentico collectie 

De authentieke variëteit is zich van de andere collecties onderscheid van de andere Visiogrande vloeren. Van beton tot leisteen en van dekvloer tot zandsteen en graniet. Ruim 20 soorten steendecors met elk verschillende kleuren en uitstralingen. Hierdoor zal je Autentico Tegellaminaat in ieder geval opvallen. 

Ornamento collectie 

Vele kleuren en lijnen zijn te vinden in de Ornamento-collectie. Een succesvol spel van abstracte patronen en terugkerende motieven gecombineerd met verschillende kleuren. Kies voor anders, kies voor kunst, kies voor Ornamento. Met tegelvloeren van de Ornamento collectie ben je er zeker van dat je vloer opvalt. 

Naturale collectie 

Tegenoverstaand van de Ornamento collectie hebben we hier de Naturale collectie. Egale, natuurlijke vloeren is wat je in de Naturale collectie kan verwachten. Het tegellaminaat ziet eruit alsof het zo uit de berg is gehaald. Met tegelvloeren van de Naturale collectie van Visiogrande ben je er zeker van dat je de natuur in huis haalt. 

Ede koopt Tegellaminaat

Benieuwd wat wij voor jou hebben liggen? Neem gerust contact met ons op. Toch een echte houten vloer? In onze Showroom hebben we zowel laminaat, pvc en parket vloeren liggen. Met de auto zijn wij vanaf Ede slechts 40 minuten van je verwijderd.