Goedkoop laminaat kopen in Dordrecht?

Ben je op zoek naar goedkoop laminaat in Dordrecht en omgeving? Een vloer van A-Kwaliteit en met goede service? Kom dan eens een kijkje nemen bij Parket Paleis op Industrieweg 28N in Vianen, iets ten zuiden van Utrecht.

Reis vanaf Dordrecht

Vanuit Dordrecht ben je via de A15 en A27 binnen een half uur bij ons in de showroom. Onze Showroom ligt naast de A27 dus je bent er zo. Mocht je niet beschikken over een auto, is het openbaar vervoer ook altijd een optie.

Waarom bij Parket Paleis Vianen

Goed gereedschap

Het op maat zagen of snijden van het laminaat zorgt vaak tot ergernissen bij mensen. Goed gereedschap is daarom ook erg belangrijk bij het goed leggen van een laminaatvloer. Een plintensnijder is onmisbaar om strakke randen te snijden. Geen gedoe met zagen of gerafelde kanten die je op moet schuren. Een goede plintensnijder kost bij ons maar 40 euro. Wij leveren en leggen ook in Dordrecht.

Plinten

Plinten zijn de onmisbare afwerking van je vloer. Wij raden aan om van te voren te bedenken wat voor plint je wilt. Voor elk laminaat soort hebben wij een aparte plakplint liggen, dus als je een plakplint wilt die past bij je laminaatvloer hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Bekijk hier ons assortiment plinten.

Gefineerde MDF-plinten

Ga je toch liever voor een exclusievere plint? Kies dan de bredere gefineerde MDF-plint van bijvoorbeeld 6 cm hoog. Het mooie aan deze plint is dat de onderkant/ achterkant een mooi afgewerkte uitsparing heeft. Door deze uitsparing kan je gemakkelijk kabels wegwerken. Deze leveren wij ook in Dordrecht.

Wit gegronde MDF-muurplinten

Een goede keuze zou ook de witte MDF gegronde muurplint zijn. Deze plint kan je verven. Erg handig wanneer je je interieur gaat veranderen. Deze plint heeft namelijk geen gefineerde toplaag maar een witte grondverf. Het kiezen voor een andere kleur gaat dus extra gemakkelijk.

Laminaat in Dordrecht

Benieuwd wat wij voor jou hebben liggen? Neem gerust contact met ons op. Toch een echte houten vloer? In onze Showroom hebben we zowel laminaat, pvc en parket vloeren op voorraad. Met de auto zijn wij vanaf Dordrecht slechts een half uur van je verwijderd.