Goedkoop laminaat kopen in Den Bosch?

Ben je op zoek naar Goedkoop laminaat in de omgeving van Den Bosch? Een vloer van A-kwaliteit en met goede service? Kom dan eens een kijkje nemen bij Parket Paleis op Industrieweg 28N in Vianen.

Reis vanaf Den Bosch

Vanaf Den Bosch ben je via de A12 en A2 binnen 24 minuten bij ons in de Showroom. Met het openbaar vervoer zijn we via Utrecht ook uitstekend bereikbaar. Op ongeveer 100 meter van de Showroom is een bushalte.

Waarom bij Parket Paleis Vianen

Goed gereedschap

Het op maat zagen of snijden van het laminaat zorgt vaak tot ergernissen bij het leggen van laminaat. Goed gereedschap is daarom ook erg belangrijk bij het goed leggen van een laminaatvloer. Een plintensnijder is onmisbaar om strakke randen te snijden. Geen gedoe met zagen of gerafelde kanten die je op moet schuren. Een goede plintensnijder kost bij ons maar 40 euro. Je kan het werk natuurlijk ook aan ons overlaten. Het leveren en leggen doen wij namelijk ook in Den Bosch.

Plinten

Plinten zijn de onmisbare afwerking van je vloer. Wij raden aan om van te voren te bedenken wat voor plint je wilt. Voor elke laminaatstructuur /kleur hebben wij een aparte plakplint liggen, dus als je een plakplint wilt die past bij je laminaatvloer hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Bekijk hier ons assortiment plinten.

Uitstraling  

De uitstraling van het laminaat speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke sfeer van uw interieur. Een donkere kleur zorgt voor een chique, warme uitstraling. Een donkere, zwarte vloer kan erg chique staan, maar als je dit tegen een spierwitte muur zet, is de kans groot dat dit koud gaat ogen. Wij adviseren daarom altijd iets van kleur in je interieur toe te voegen. Dit kan makkelijk met een paar kussens of  schilderijen.  

Kies je toch voor een klassiekere kleur als een bruine of roodachtige vloer? Hier is veel mee te combineren. Zowel klassieke als moderne meubelen kunnen zo goed tot hun recht komen. Pas wel op met felle kleuren zodat het niet te chaotisch overkomt. 

Een landelijk interieur  

Als je kiest voor een landelijk interieur raden wij je een vloer aan die een beetje een oude look heeft. Bij een landelijk interieur is een modern uitziende vloer minder mooi. Een lichte vloer kan prima, maar wel met een houtstructuur erin, zodat de nerven nog zichtbaar zijn.

Een modern interieur 

Heeft u een modern huis of kantoor? Een interieur is pas helemaal af als alleen onderdelen bij elkaar passen. Met een modern interieur is veel mogelijk. Een tip die wij geven is om de vloer bij een modern interieur rustig te houden. Zowel bruin, wit als donker grijs zal een mooi effect kunnen hebben. Zorg alleen wel dat er niet teveel nerven te zien zijn.

Een barok interieur  

Wanneer je houdt van een barok interieur zal een donkere vloer prachtig staan. We hebben vloeren met een patroon die er gebruikt uitziet. Bij deze vloer lijkt het alsof hij er al een aantal jaar inzit, waardoor het zorgt voor een speciale uitstraling.

Een industrieel interieur 

Industrieel interieur is de laatste jaren erg populair geworden. De mix met metaal en hout kan er met de juiste inrichting prachtig uitzien. Een laminaat met betonlook kan er dan opeens heel mooi bijliggen. Kijk vooral even of deze stijl iets voor je is. Ook tegellaminaat is hier een goede optie bij.

Een keuze maken

Hoe bepaal je welke vloer perfect bij je woonwensen aansluit? Heb je bijvoorbeeld huisdieren, kinderen of een allergie? Een groot gedeelte heeft geen idee. Een veelvoorkomende keuze is dan ook laminaat, meestal een van de goedkoopste grijze. Er is overigens nog veel meer om uit te kiezen. In onze Showroom kan je elk laminaat gemakkelijk met elkaar vergelijken in verschillend licht zodat het maken van de keuze zo makkelijk mogelijk wordt.

Den Bosch koopt laminaat

Benieuwd wat wij voor jou hebben liggen? Neem gerust contact met ons op. Toch een echte houten vloer? In onze Showroom hebben we zowel laminaat, pvc en parket vloeren liggen. Met de auto zijn wij vanaf Den Bosch slechts 25 minuten van je verwijderd.