Classen

Wie op zoek is naar dé producent op het gebied van vloeren van natuurlijke materialen, is bij de Classen Group op het juist adres. Deze Duitse onderneming produceert hoogwaardige vloeren zelf in eigen fabriek. De fabrieken staan bekend als een van de meest toonaangevende aanbieders in laminaatvloeren.

Behalve kwalitatief hoogwaardige vloeren is duurzaamheid erg belangrijk voor Classen. Dit vind je bijvoorbeeld ook terug in het aanbod. Denk aan ecologisch verantwoord parket en de lange levensduur van het Tegel laminaat.

Ervaring

Classen heeft al jarenlang ervaring in het ontwikkelen van vloeren. In 2013 startte Classen het digitaal produceren van laminaat vloeren. Het blijft overigens nog steeds mogelijk om maatwerk te leveren. Classen is namelijk erg veelzijdig. Er zijn zo’n 400 verschillende soorten vloeren vast in het assortiment. Van de Visiogrande collectie hebben we ook alles in onze Showroom liggen.

Gecertificeerd

Classen werkt uitsluitend met grondstoffen die gecertificeerd zijn en niet met materiaal uit tropische bossen. De fabrieken werken alleen met hout uit bosgebieden die hiervoor bedoeld zijn en hechten waarden aan duurzame bosbouw. Het productieproces is met het Blue Engel label bekroond en is emissiearm.

Visiogrande Tegel Classen

Collectie van Classen

Buiten de duurzaamheid staat Classen ook bekend om de innovatie en het steeds weer stroomlijnen van bepaalde productieprocessen. Classen kan met recht innovatieleider van de branche worden genoemd. Zelfs toen de crisis uitbrak, bleef de omzet stabiel met al bijna 500miljoen vierkante meter aan verkochte vloeren. 2 van de 5 vloeren die verkocht worden, wordt in Europa geproduceerd. Vooral in Duitsland.

De vloeren zijn nooit standaard. De Classen heeft 3 collecties op de markt: Wiparuet, Extravagant en Visiogrande. Wiparquet staat bekend als de vloer van de volgende generatie. Wie karakter zoekt in een vloer, kan met Extravagant weer prima uit de voeten. Visiogrande laminaatvloeren lijken eigenlijk helemaal niet op laminaat. Visiogrande laminaat heeft namelijk de uitstraling van tegels en is bijna niet van echte tegels te onderscheiden. Van leisteen tot marmere look, wij hebben het liggen van de collectie Visiogrande.

We hebben de hele collectie van Visiogrande liggen, bekijk hier ons tegellaminaat. Mochten er nog vragen zijn, je kan ons tijdens onze openingstijden altijd bellen of chatten. Zijn we niet open momenteel? Wij zijn per mail altijd bereikbaar. Onze Showroom van ruim 6000 vierkante meter is ook 5 dagen per week geopend. Je kan er parketvloeren, pvc-vloeren en laminaatvloeren in overvloed bekijken.

Bekijk hier ons assortiment
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
-30%
Aanbieding!
COMBI
DEAL
Aanbieding!
-55%
Aanbieding!
-55%
Aanbieding!
-45%
Aanbieding!
-55%
Aanbieding!
-45%
Aanbieding!
-45%
Aanbieding!
COMBI
DEAL
Aanbieding!
COMBI
DEAL