Goedkoop Tegellaminaat kopen in Amsterdam Zuid Oost?

Op zoek naar goed maar het liefst ook goedkoop Tegellaminaat in Amsterdam Zuid Oost en omgeving? Een Tegelvloer van A-Kwaliteit met goede service bij en na je aankoop? Kies uit tientallen tegelsoorten in onze showroom van ruim 6000m² groot.

Reis vanaf Amsterdam Zuid Oost

Vanaf Amsterdam Zuid Oost ben je over de A2 binnen 40 minuten bij ons in de showroom. Met het openbaar vervoer is het ook mogelijk om binnen anderhalf uur in onze Showroom te zijn via Utrecht.

Waarom bij Parket Paleis Vianen

Goed gereedschap

Het op maat zagen of snijden van het laminaat zorgt vaak tot problemen bij mensen. Het is ook niet iets waar je meteen aan denkt als je laminaat gaat plaatsen. Goed gereedschap is daarom ook erg belangrijk bij het goed leggen van een laminaatvloer. Een plintensnijder is onmisbaar om strakke randen te snijden. Geen gedoe met zagen of gerafelde kanten die je op moet schuren. Een goede plintensnijder kost bij ons maar 40 euro. Wij kunnen het laminaat natuurlijk ook bij je in Amsterdam leggen.

Plinten

Plinten zijn de onmisbare afwerking van je vloer. Wij raden aan om van te voren te bedenken wat voor plint je wilt. Voor elk laminaat soort hebben wij een aparte plakplint liggen, dus als je een plakplint wilt die past bij je laminaatvloer hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Verder hebben we natuurlijk ook egale witte, grijze of bruine plinten. Bekijk hier ons assortiment plinten.

Visiogrande Tegellaminaat

Vanaf eind mei hebben we een nieuw assortiment Tegellaminaat van het merk Classen. Visiogrande  is een van de collecties van Classen. Visiogrande laminaatvloeren lijken eigenlijk helemaal niet op laminaat. Dit laminaat heeft namelijk de uitstraling van tegels en is bijna niet van echte tegels te onderscheiden. Van leisteen tot marmeren look, wij hebben het liggen. 

We hebben de hele collectie van Visiogrande liggen, bekijk hier ons tegellaminaat. Mochten er nog vragen zijn, je kan ons tijdens onze openingstijden altijd bellen of chatten. Zijn we niet open momenteel? Wij zijn per mail altijd bereikbaar. Onze Showroom van ruim 6000 vierkante meter is ook 5 dagen per week geopend. Je kan er parketvloeren, pvc-vloeren en laminaatvloeren op je gemak bekijken. 

Een keuze maken

Maar hoe bepaal jij de juiste vloer voor jouw woonwensen? Heb je huisdieren, kinderen die rondrennen, een allergie. De meeste mensen hebben nog geen idee maar kiezen de meest verkochte vloer, ofwel laminaat. Maar weet jij welke slijtlaag je nodig hebt welke kleur je wilt, hoeveel m2 en wat voor plinten je nodig hebt? Veel vragen waar je bij de meeste bedrijven geen antwoord op krijgt omdat er geen specialisten rondlopen die de tijd voor je nemen. Een verkoopmedewerker die jou alles kan vertellen over de juiste ondervloer, plinten en materialen voor het leggen is dan erg belangrijk. En dat kunnen wij jou bieden.

Wat je niet wilt als je je laminaatvloer gaat kopen is met nog meer vragen blijven zitten dan je al had. Wij snappen dat en zullen het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Wij kunnen berekeningen voor je maken zodat je zelf niet uit hoeft te rekenen hoeveel je nodig hebt. Dit doen we in jou bijzijn zodat je precies kan zien hoe de berekeningen gemaakt worden en je zelf ook wat bij kan dragen. Neem dus gerust een plattegrond van je huis mee zodat we onze berekeningen zo accuraat mogelijk kunnen maken.

Het is ook mogelijk om op onze website uit te rekenen hoeveel je ongeveer kwijt bent. Via onze calculator kan je eenvoudig het aantal vierkante meters dat je nodig hebt vermenigvuldigen met de prijs van de vloer. Om het je makkelijk te maken hebben we op onze website ook alle prijzen vermeldt per m² en inclusief btw.

Amsterdam Zuid Oost koopt Tegellaminaat

Benieuwd wat wij voor jou hebben liggen? Neem gerust contact met ons op. Toch een echte houten vloer? In onze Showroom hebben we zowel laminaat, pvc en parket vloeren liggen. Met de auto zijn wij vanaf Amsterdam slechts 40 minuten van je verwijderd.