Toont alle 14 resultaten

Aanbiedingen laminaat

Parket Paleis heeft vele laminaat aanbiedingen. Als toonaangevende vloerenspecialist hebben wij de grootste collectie vloeren op voorraad tegen de laagste prijs. Toch kan het nóg voordeliger als u een keuze maakt uit de aanbiedingen van laminaatvloeren. Met een beetje geluk scoort u net dat mooie tegel laminaat, XL laminaat, watervast laminaat, visgraat of Hongaarse punt waar u al een tijd naar op zoek bent. Onze superdeals zijn te bewonderen en direct na aankoop mee te nemen in Vianen en Geleen, waar wij in totaal ongeveer 6.000 m2 winkel- en vloeroppervlak hebben.

Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
COMBI
DEAL
Aanbieding!
OUTLET
Aanbieding!
OUTLET
Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
OP=OP
Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
-65%
Aanbieding!
-65%


Wisselende laminaatvloeren in de sale, combideals en restpartijen laminaat

Parket Paleis heeft allerlei soorten aanbiedingen aan laminaatvloeren. Het laminaat in de aanlokkelijke sale is slechts beperkt aanwezig. Op is op. Het aanbod varieert voortdurend. Het loont de moeite om geregeld een kijkje op onze aanbiedingenpagina te nemen. Het kan zomaar uw geluksdag zijn, waarbij u uw favoriete vloer met hoge korting in bezit kunt krijgen. Aantrekkelijk voordeel kan tevens worden behaald door gebruik te maken van een combideal, ofwel een pakket aan vloerdelen met een bijbehorende ondervloer en bijpassende plinten.

Parket Paleis heeft ook restantpartijen, die voor weggeefprijzen worden aangeboden. Met een prijs van tussen de € 0,44 en € 0,98 per vierkante meter bent u een dief van uw eigen portemonnee als u deze buitenkans laat lopen. De restpartijen laminaat veranderen dagelijks in soort en hoeveelheid en zijn nooit groter dan 20 m2. Om deze laminaatvloeren op de kop te kunnen tikken, is het noodzakelijk om langs te komen in onze winkel.


Aanbiedingen laminaat, rechtstreeks uit eigen fabriek

Dankzij een eigen fabriek en een grote voorraad zijn wij in staat om het laminaat (evenals het parket en pvc) tegen messcherpe prijzen aan te bieden. Wij leveren onze hoogwaardige vloeren rechtstreeks uit fabriek, zonder tussenkomt van externe partijen. Hierdoor heeft u geen last van lange levertijden. Sterker nog, als u wilt kunt u direct na aankoop van uw afgeprijsde laminaat al het materiaal ophalen in ons unieke drive-in magazijn.

Laat u uw vloerdelen, ondervloer en plinten liever bezorgen? Geen probleem. Parket Paleis heeft een eigen bezorgservice, waarbij meerdere chauffeurs dagelijks door heel Nederland rijden om pakketten aan huis of kantoor af te leveren. De laminaatvloerdelen worden tot aan de deur gebracht. U bent zelf verantwoordelijk voor het naar binnen brengen. Tegen een geringe meerprijs kunnen onze chauffeurs alle spullen voor u binnen neerzetten.


De laagste prijs, zonder concessies te doen aan de hoge kwaliteit laminaat

Parket Paleis heeft elke dag spectaculaire aanbiedingen laminaat die u niet wilt missen. U krijgt de laagste prijs, zonder dat wij concessies doen aan de hoge kwaliteit. Wij geloven in onze producten en geven daarom minimaal 15 tot 20 jaar garantie op de verkochte vloeren. Wilt u de aanbiedingen met eigen ogen zien en met uw handen voelen? Kom dan gewoon langs in onze showroom. Dit kan zonder afspraak. Als u graag op een specifieke datum en tijdstip onze fysieke winkel wilt bezoeken, kunt u online een afspraak maken. Een bezoek in de avonduren kan worden geregeld door het sturen van een e-mail naar afspraak@parket-paleis.nl. U kunt gratis parkeren voor de deur.


Dagelijks diverse soorten laminaat in de aanbieding

Parket Paleis heeft dagelijks diverse soorten laminaat in de aanbieding, met een dikte van 6 mm, 7 mm of 8 mm. Zowel vlak als met 2V-groef of 4V-groef. De mooie vloeren in vele verschillende dessins, kleuren en afmetingen passen bij een klassieke, landelijke, romantische, industriële of moderne woonstijl. Niet alleen in woningen en appartementen, maar ook in winkels, kantoren, showrooms, hotels, horecagelegenheden en openbare gebouwen en instellingen. Pak uw voordeel met het aanbod:

  • Tegel laminaat met de uitstraling van echte tegels, alsof het een (natuur)stenen vloer is.
  • XL laminaat, dat voor een verrassend gevoel van ruimte zorgt.
  • Watervast laminaat, dat specifiek geschikt is voor vochtige ruimten (als de badkamer) of ruimten waar wel eens vocht op de vloer kan terechtkomen, zoals de keuken en het toilet.
  • Visgraat of Hongaarse punt modellen.
Wilt u een laminaatvloer van hoge kwaliteit voor een goedkope prijs? Scoor uw favoriete product bij onze dagelijkse aanbiedingen. U slaagt bij Parket Paleis, óók als u een beperkt budget hebt. Houd onze website goed in de gaten om te profiteren van alle interessante promoties en acties.